وی ادامه داد: با برگزاری جلسات هم اندیشی و بحث و تبادل نظر بدون شک روند رو به رشد را شاهد خواهیم بود و در واقع با رفع نقاط ضعف و تقویت برنامههای مختلف میتوانیم در زمینه داوری موفقتر از گذشته عمل کنیم.
رئیس فدراسیون فوتبال در ادامه بیان کرد: دستاوردهای خوبی را در بخش داوری ایران شاهد هستیم. در گذشته برای برگزاری دیدارهای دربی از داور خارجی استفاده میشد. اما با تفکر و برنامه ریزی تمرکز خود را برای استفاده از داوران ایران گذاشته و با صبر و تامل و برنامه ریزی اکنون به جایگاهی رسیده ایم که فوتبال دنیا از آسیا تا اروپا و حتی فینال دیدارهای المپیک، جام باشگاههای اروپا از داوران ایرانی استفاده میکند. ضمن اینکه در مسابقات آسیایی و جهانی فوتسال نیز شاهد حضور پررنگ داوران فوتسالی هستیم.
تاج در پایان با تاکید بر این امر که داوری ایران در دنیا برجسته شده است، گفت: باید به بحث آموزش داوران اهمیت ویژهای بدهیم تا در بهترین جایگاه ممکن از لحاظ داوری قرار بگیریم. ساختار فدراسیون فوتبال به سمت برگزاری دورههای پیشرفته آموزشی رفته و اهمیت بسزایی را برای این امر قائلیم. در همین راستا در هفته آتی یک دوره کلاس پیشرفته داوری بانوان با حضور مندس، مدرس برجسته فیفا در تهران برگزار خواهد شد. معتقدم در بحث آموزش باید سرمایه گذاری کنیم تا شاهد موفقیتهای بیش از پیش در هر عرصهای مخصوصا داوری باشیم. استانها باید نسبت به توسعه داوری اقدام کنند.
محمدرضا ساکت، دبیرکل فدراسیون فوتبال در جمع روسای کمیته داوران استانهای کشور ضمن ارج نهادن به جایگاه ویژه داوری و پیشکسوتان این عرصه گفت:رویکرد فدراسیون در ۶ ماهه دوم هویت بخشی به تمام کمیتههای هیات فوتبال استانها است که معتقدیم هیاتها با برنامه ریزی و هدف گذاری در مسیر رشد و توسعه فوتبال گام بر میدارند و در بخش اجرا، اداره، پاسخگویی و نظارت، پیگیری و اقدام هیاتهای فوتبال بازوی اجرایی ما در استانها محسوب میشوند.
وی در ادامه بیان کرد: این ارتباط مستمر کمیتههای فدراسیون با کمیتههای همنام خود در هیاتهای فوتبال میتواند به توسعه و رشد آن کمک بسزایی کند. نشستهای مختلفی با دبیران استانها، روابط عمومی، روسای فوتبال ساحلی و طی چند روز آینده با روسای مالی استانها برگزار میکنیم تا بتوانیم با بهره گیری از نقطه نظرات مختلف، در جهت رشد و موفقیت بیش از پیش فوتبال گام برداریم.
دبیرکل فدراسیون فوتبال ادامه داد: گستردگی کشور پهناورمان باعث سختی کار شده، اما قاطبه استانها مخصوصا در کمیته داوران به گونهای است که در بالاترین سطح ممکن فعالیت کرده و با اقتدار و سازماندهی دقیق، ارتباط دوسویه و هویت بخشی به عناصر خود، گام بر میدارند.
وی ادامه داد: امروز در شرایطی قرار گرفته ایم که رقابت بی حد و اندازهای را بین فضای مجازی و فضای حقیقی شاهد هستیم. فضای مجازی تکیه اش بر کلامهای شنیدنی است و با اتکا به آن فعالیتهای اطلاع رسانی را انجام میدهد و در مقابل، فضای حقیقی است که در آن زندگی میکنیم و شفافیت و پاسخگویی وجود دارد. نیتها و پشت پرده روشن است و این امر کار را برای تمامی کسانی که درگیر کارهای اجرایی هستند، سخت میکند. ما عمل کردن و خوب ایستادن در مسیر درست را انتخاب کرده ایم و در این مسیر که همان فضای حقیقی است گام بر میداریم و باید مراقب باشیم تا با جوسازی فضای مجازی مسیر را گم نکرده و دستخوش شایعات نشویم.
ساکت در ادامه تاکید کرد: فوتبال یک فضای حقیقی است که هالهای از فضای مجازی آن را در بر گرفته و تاثیرگذار است و ما با کار قوی، سازمان یافته به نبرد فضای مجازی میرویم تا به سمت فضای حقیقی پیش رویم.
وی افزود: آنچه که در کمیته داوران مخصوصا طی ۷ ماه گذشته هدف گذاری شده، این است که سامانه جامع داوران در حال تدوین بوده و هر هفته جلسات مربوط به این امر برگزار میشود تا به نتیجه برسیم. با ایجاد این سامانه، بانک اطلاعات ورزشی، فردی و فنی داوران، آموزش و تستها، نظارت و چینش داوری تدوین خواهد شد. در واقع این سامانه بسیار جامع و شفاف است و با دقت کامل، آمار دقیقی را جهت تصمیم گیری مدیران، در اختیار خواهیم داشت. اصولا مدیریت و برنامه ریزی منطبق بر آمار و اطلاعات صحیح پیش میروند و با اجرای آن به اهداف خود میرسند. ما در بخش کمیته جوانان و آموزش و حتی تیمهای ملی با ایجاد سامانههای مشخص، هم اکنون بهترین، دقیقترین و کاملترین اطلاعات را در اختیار داریم. به عنوان مثال با حضور ۳۲ استعدایاب و ۹ مربی تیم ملی در سطح مناطق ۹ گانه، هم اکنون هر مربی نیازمند هر بازیکنی باشد، بلافاصله برایشان معرفی میشود. این امر در بخش داوران نیز به صورت جدی در حال اجرا است تا با ایجاد امکانات به روز، رفع مشکلات، برگزاری دورههای آموزشی در بخش آقایان و بانوان در رشتههای فوتسال، فوتبال و فوتبال ساحلی بتوانیم موفقتر عمل کنیم.
وی گفت: فعالیتهای مستمر شناسایی استعدادها، آموزش به آنها، ارتقا کیفیت، حفظ آمادگی داوران، در راستای رشد و توسعه
داوران از وظایف و دغدغه کمیتههای داوران استانها بوده و باید در این زمینه اقدام کنند.وی در پایان با اشاره به جذب اسپانسر و پشتیبانی در این زمینه گفت: اقتصاد در فوتبال با مشکل و سختیهای خود مواجه است و معتدم وجهه شما عزیزان برای جذب اسپاسر تاثیر گذار خواهد بود. با تکریم به اسپانسر و ارج نهادن به آنها زمینه ساز استفاده بهینه در این بخش باشیم.
انتهای پیام/