سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فعالیت دانشگاه علوم پزشکی تبریز در حوزه سلول‌های بنیادی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: دانشگاه علوم پزشکی تبریز طی یک سال گذشته به حوزه سلول‌های بنیاد ورود پیدا کرد.

 به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدحسین صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، ظهر امروز شنبه در جمع خبرنگاران با تسلیت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) بیان کرد: ۴۰ سال پیش مردم ولایتمدار و انقلابی تبریز در چنین روزهایی آماده می‌شدند تا قیام ۲۹ بهمن تبریز را خلق کنند تا بعدها این قیام مردم تبریز زمینه‌ساز پیروزی انقلاب اسلامی شد در نهایت باید به‌ تمامی قشر جامعه این روز را تبریک گفت.

وی افزود: دانشگاه مادری همچون دانشگاه علوم پزشکی تبریز در آستانه بین‌المللی شدن قرارگرفته و جزو دانشگاه‌های برتر کشور است تلاش می‌کنیم تا دانشجویانی از خارج از کشور را جذب و آموزش دهیم و انتظار ما این است که تبریز در حد و اندازه خود دیده شود درحالی‌که اولین دانشگاه جهان اسلام در تبریز تأسیس‌شده است.

صومی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی تبریز هم در حوزه آموزش و پژوهش و هم در حوزه ارائه خدمات بهداشتی و درمانی وظیفه دارد افزود: دانشگاه علوم پزشکی تبریز ۸ معاونت دارد که سه مورد آن‌ها آموزش و پژوهش ارتباط مستقیم دارد و باگذشت ۷۰ سال از تأسیس دانشگاه پزشکی اکنون می‌توان گفت که دانشگاه تبریز بعد از تهران دومین دانشگاه کشور است.

وی از تحصیل بیش از ۹ هزار دانشجو در این دانشگاه علوم پزشکی تبریز خبر داد و گفت: خوشبختانه در حوزه فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اقدامات و فعالیت‌هایی که انجام داده مقام نخست کشور را طی سال‌های اخیر به خود اختصاص می‌دهد به‌طوری‌که بیش از ۷۰ درصد دانشجویان در ۳۰ کانون فعال دانشگاه علوم پزشکی تبریز فعالیت دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی تبریز با ۱۱ دانشکده‌ای که دارد در طول ۷۰ سال گذشته نسبت به تربیت دانشجویان اقدام کرده و در حوزه دانشگاه نسل سوم که بنا بود مقالات تولید شود خوشبختانه توانستیم رتبه سوم کشوری را کسب کنیم و با داشتن ۳۰ مرکز تحقیقاتی نشان می‌دهد که دانشگاه علوم پزشکی تبریز در حوزه پژوهش توانایی‌های بسیاری دارد.

صومی بابیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی تبریز طی یک سال گذشته توانست به حوزه سلول‌های بنیادی نیز ورود پیدا کند، ابراز داشت: اکنون انتظارها از دانشگاه‌ها فعالیت در حوزه دانشگاه نسل سوم بوده این دانشگاه‌ها باید کارآفرین، ورود به حوزه فن‌آوری، ایفای نقش در ارتقاء دانش و فناوری جامعه، تولید محصولات و تجاری‌سازی توأم با تأمین نیازها ازجمله انتظاری است که از دانشگاه‌های نسل سوم می‌توان داشت.

وی در ادامه تأکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی تبریز در طول دو سال گذشته در حوزه فن‌آوری بیشترین رشد را داشته است به‌طوری‌که توانسته‌ایم تا برخی قلم دارو و تجهیزات تولید و تجاری‌سازی کنیم درواقع به اعتقاد بنده با ورود به این حوزه‌ها دانشگاه علوم پزشکی تبریز می‌تواند نقش خود را به‌خوبی ایفاء کند.

انتهای پیام/ع

دانشگاه علوم پزشکی تبریز در آستانه بین‌المللی شدن است

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.