سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری مطرح کرد؛

اعطای تسهیلات ۸ میلیاردی به تولید کنندگان گیاهان دارویی/ گیاهان دارویی ثروتی پایان ناپذیر است

رضوی گفت: به هر پروژه در حوزه توسعه فرآوری گیاهان دارویی تا سقف هشت میلیارد تومان تسهیلات ارائه می‌شود.

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید ابوالفضل رضوی معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری در اولین پویش ملی گیاهان دارویی و طب ایرانی از گیاهان دارویی به عنوان ثروتی پایان ناپذیر یاد کرد و گفت: باید به جای صادرات گیاهان دارویی به توسعه فرآوری و ایجاد ارزش افزوده بر روی این محصولات حرکت کنیم؛ به عنوان نمونه بازار زعفران دنیا بیش از هشت هزار میلیارد دلار است که سهم ایران 94 درصد است اما باید این گیاه دارویی ارزشمند، فرآوری شود و ارزش افزوده آن افزایش یابد.

وی تصریح کرد: دولت با همکاری مجلس توانستند طرح دو فوریتی اشتغال پایدار روستاییان و عشایر را تصویب کنند و در این لایحه به تمام افرادی که در روستاها سکونت داشته و اقدام به فرآوری گیاهان دارویی برای تولید داروهای گیاهی داشته باشند، کمک می کنیم.

از بوروکراسی اداری برای تولید کنندگان روستایی و عشایر باید پرهیز شود

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری افزود: به هر پروژه در حوزه توسعه فرآوری گیاهان دارویی تا سقف هشت میلیارد تومان تسهیلات ارائه می شود که کارمزد آن برای روستاییان و عشایر مناطق مرزی چهار و برای سایر روستاییان و عشایر کشور 6 درصد است.

رضوی گفت: رئیس جمهور در جلسه اخیر خود با استانداران و وزرا دستور داد که سرعت عمل اجرای این قانون بیشتر شود و از بوروکراسی اداری برای تولید کنندگان روستایی و عشایر باید پرهیز شود.

وی با اشاره به مشارکت سه بانک کشاورزی، پست بانک و توسعه تعاون در اجرای این قانون، اظهار کرد: 45 درصد از اعتبارات 12 هزار میلیارد تومانی برای این قانون مربوط به توسعه بخش کشاورزی است که گیاهان دارویی نیز در این بخش قرار دارد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
بنده خدا
۱۰:۲۸ ۲۸ بهمن ۱۳۹۶
اقعا" حمایت از ایجاد صنایع پیشرفته و همچنین تحقیقات پیشرفته در مورد تولید داروهای بیواکتیو گیاهی و جانوری یک کار بسیار ارزشمندی هست و کشور ما در این ضمینه دارای مزیت فراوانی هست. تحقیق در مورد بیو اکتیو ها در بهترین دانشگاهای دنیا در حال انجام است و ما در این مورد باید تلاش بیشتری کنیم چون از لحاظ تاریخی به این موضوع نا اشنا نیستیم.