به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد؛ سعید یگانه پور مدیر گروه بهداشت محیط و حرفهای معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابورد گفت: با توجه به اهمیت کنترل مواد غذایی در سطح تولید و توزیع، بازدید مشترک با اداره اماکن نیروی انتظامی و اتحادیه صنف قنادان از شیرینی فروشان سطح شهردر دستور کار قرار گرفت.
وی با تاکید بر لزوم رعایت مقررات بهداشتی و عدم افزودن افزودنیهای غیر مجاز افزود: پس از انجام نمونه برداری از مواد غذایی در معرض عرضه تعدادی از واحدهای مذکور و مشخص شدن نتایج آزمایشگاهی که دلالت بر استفاده از افزودنیهای غیر مجاز داشت، کارگاههای مذکور پس از اجرای مراحل قانونی، با همکاری مراجع انتظامی، پلمپ گردید.
مدیر گروه بهداشت محیط و حرفهای معاونت بهداشت گفت: برابر مقررات ادامه فعالیت این واحدها تنها در صورت رفع نواقص بهداشتی و تایئد کارشناسان بهداشت محیط و حرفهای این معاونت امکانپذیر خواهد بود.
یگانه پور از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلفات بهداشتی با شماره تلفن سامانه ۱۹۰ (سامانه ارتباطات مردمی) تماس حاصل فرمایند.
انتهای پیام// س. ح.
پلمپ دو کارگاه شیرینی غیر مجاز مجاز در نیشابور