وی، کشت گوناگونهای مختلف در اراضی بیابانی را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: گز، اسکنبیل، پانیکوم، کهور، آکاسیا ویکتوریا، سالیسینیا، و کنار از گونههای گیاهی است که در اراضی بیابانی برای تثبیت شنهای روان کشت میشود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر از احیاء و ساماندهی اراضی بیابانی استان بوشهر خبرداد و افزود: امسال 4 هزار هکتار اراضی بیابانی استان بوشهر با روشهای بیولوژیک و مبتنی بر پوشش گیاهی، بذرکاری و جمعآوری هرز آبها و آبهای ناشی از بارندگیها احیاء میشود.
مهاجری از اختصاص اعتبارات لازم برای ساماندهی اراضی بیابانی استان بوشهر خبر داد و گفت: امسال برای احیاء و ساماندهی اراضی بیابانی این استان 60 میلیارد ریال از محل صندوق توسعه ملی اختصاص یافته است.
وی با اشاره به اختصاص اعتبارات استانی برای اجرای طرح بیابانیزدایی بیان کرد: در راستای طرح بیابانزدایی 10 میلیارد ریال از اعتبارات استانی امسال اختصاص یافته است که اراضی بیابانی باپوشش گیاهی، بذرکاری و جمعآوری هرز آبها و آبهای ناشی از بارندگیها احیاء میشود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر افزود: مراقبت وآبیاری درختکاریهای گذشته و اجرای طرحهای مدیریت مراتع از دیگر برنامههای امسال در راستای طرح بیابانزدایی است.
مهاجری با تاکید بر نقش مهم اجرای طرحهای بیابانزدایی در جلوگیری از فرسایش خاک و نابودی مراتع تصریح کرد: انتظار میرود با اجرای طرحهای بیابانزدایی علاوه بر ایجاد زیبایی منظر و جلوگیری از نابودی مراتع و فرسایش خاک، آبهای روان کنترل میشود.
انتهای پیام/ م