وی گفت: رویکردهای سلامت مغز شامل یک رژیم غذایی متعادل حاوی چربی، کلسترول کم و بالا بودن آنتی اکسیدان هاست. البته علاوه بر تغذیه خوب، ورزش منظم هم میتواند سلامت عروقی را برای کمک به محافظت از بافت مغز افزایش دهد. هنگامی که مغز غیرفعال است، تمایل به آتروفی دارد. به همین دلیل، فعالیت های طولانی مدت و نسبتاً منفعل مانند نشستن در مقابل تلویزیون به مدت طولانی به سلامت مغز آسیب می رساند
عضو انجمن پزشکان ورزشی ایران یکی از اهداف ورزش مغزی را درمان مشکلات یادگیری و کاهش استرس روانی و هیجانی فرد عنوان کرد و افزود: البته افرادی که به بیماری صرع (تشنج) مبتلا هستند، زنان باردار و همچنین در دوره قاعدگی این ورزش توصیه نمیشود.
سعادت مهر با بیان این که قبل از شروع ورزش مغزی آب بنوشید، خاطرنشان کرد: ۸۵ درصد وزن مغز آب است و کودکان سریعتر آب بدن را از دست میدهند، ۱۰ دقیقه بعد از خوردن آب امواج مغزی تغییر میکند، فرایندهای شیمیایی را متعادل می کند و در حقیقت نوعی "راه اندازی مجدد ذهنی" ایجاد میشود. ضمن این که با نوشیدن آب قبل از انجام ورزش مغزی، مغز شما سریعتر کار خواهد کرد.
بیشتر بخوانید: 6 ترفند طلایی برای سالم نگهداشتن مغز
وی گفت: هنگام انجام ورزش مغزی دست چپ روی سینه و کف دست چپ روی ناف قرار بگیرد، تنفس با بینی به مدت ۳۰ تا ۶۰ ثانیه انجام شود، دست ها و پاها را باید به طور متقاطع و پی در پی به هم نزدیک کنیم، همزمان با حرکت، تنفس عمیق بکشید و با ۴شماره هوا را بیرون دهید. دست ها را عوض کنید و مراقب باشید در این حرکت فشار به سر وارد نشود و سر را به سمت جلو خم نکنید. برای افزایش امواج الکترومغناطیسی دستها را به هم بمالید و انگلشتان را بر روی ناف قرار دهید. با دست راست کتف چپ را بگیرید و نفس عمیق بکشید در حالی که بازدم میکنید سر را به سمت مخالف بچرخانید و....
سعادت مهر در پایان اظهار کرد: ورزش مغزی چون برای تعامل با مغز طراحی شده است، روی تمام دانش آموزان از خردسال تا بزرگسال کارایی دارد و افراد با انجام این تمرینات علاوه بر کاهش استرس میتوانند به افزایش یادگیری خود کمک کنند.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/