به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ حوزه کلینیک در نظر دارد تازهترین دانستنیهای پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.
یکی از خوراکیهای پرمصرف در جهان، تخم مرغ است؛ تخم مرغ یکی از بهترین غذاهایی است که میتوان در وعده صبحانه مصرف کرد؛ با این وجود باید به خاطر داشته باشید که تخم مرغ فاسد، میتواند عامل ابتلا به مسمومیتهای غذایی و مشکلات گوارشی باشد.
در ابتدا باید از تاریخ تولید و انقضای تخم مرغ آگاه بود و از مصرف تخم مرغهایی که تاریخ مصرف آن گذشته است، خودداری کنید؛ علاوه بر این، هرگز تخم مرغ را بیرون از یخچال نگهداری نکنید؛ زیرا در دمای اتاق، تخم مرغ فاسد میشود و میتواند مسمومیتهای غذایی نظیر سالمونلا را ایجاد کند.
مصرف تخم مرغی که به خوبی پخته نشده است عامل دیگری است که احتمال ابتلا به مسمویت غذایی سالمونلا را افزایش میدهد.
نرمی استخوان یکی از مشکلاتی است که بسیاری از افراد با آن مواجهاند؛ باید بدانید که نرمی استخوان میتواند مقدمهای برای پوکی و شکستگیهای استخوانی باشد.
کمبود کلسیم و ویتامین D مهمترین دلیل ابتلا به نرمی استخوان است؛ برخی از گروهها و افراد بیشتر در معرض این بیماری هستند؛ به عنوان مثال در افرادی که گیاه خوار هستند و شیر، ماهی و گوشت نمیخوردند، افرادی که زیاد لباس میپوشند یا نوزادانی که توانایی هضم لاکتوز شیر را ندارند، میزان جذب ویتامین D بسیار کم است؛ در نتیجه این افراد بیشتر در معرض ابتلا به نرمی استخوان هستند.
اگر کودک شما بیشتر اوقات استرس و اضطراب دارد، سعی کنید که او بیشتر بخندد.
روانشناسان معتقدند خندیدن حس مثبتی را در خلقیات فرد بوجود میآورد که میتواند سطح استرس و اضطراب در کودک را به طور چشمیگری کاهش دهد؛ برای اینکار تنها کافی است راهی را برای خنداندن بچهها پیدا کنید؛ تماشای فیلم و خواندن کتابهای طنز و خنده دار، سپری کردن زمانی با دوستان و بازی با آنها، میتوانند از راههای خنداندن کودک باشد.
محققان آمریکایی با بررسیهای میدانی دریافتهاند آهنگهایی که انسان در دوره نوجوانی گوش میدهد، سلیقه موسیقایی وی را تا آخر عمر شکل خواهد داد.
نتایج این بررسیها نشان میدهد، سلیقه موسیقایی مردان در سنین ۱۳ تا ۱۶ سالگی شکل میگیرد و به طور متوسط سن ۱۴ سالگی تاثیرگذارترین سن است؛ این در حالی است که این دوره برای خانمها سنین ۱۱ تا ۱۴ سالگی و تاثیرگذارترین سن در آنها ۱۳ سالگی است.
بیماری آرتروز روماتوئید یک نوع اختلال خودایمنی است که باعث بروز التهاب و درد مفاصل میشود؛ بررسیها نشان داد که شیوع این بیماری در خانمها سه برابر بیشتر از آقایان است.
به تازگی تحقیقاتی صورت گرفته است که نشان میدهد دلیل شیوع بیشتر این بیماری در زنان، عمدتا ناشی از زایمان و تغییرات هورمونی و تولیدمثلی است؛ علاوه بر این موارد، یائسگی هم خطر ابتلا به آرتروز روماتوئید را در زنان افزایش میدهد و سبب تشدید زوال جسمی در زنان میشود.
انتهای پیام/