او اذعان داشت: خوشبختانه جشنوارههای استانی مد و لباس فجر، علم و هنر را به یکدیگر نزدیک کرده است و به پیشرفتهای درخور توجهی نائل آمده ایم.
فضیلت با اشاره به فعالیت چشمگیر دانشگاهها، مراکز فنی و حرفه ای و آموزشگاهی در حوزه مد و لباس اظهار داشت: این میزان اهمیت به حوزه مهم پوشاک در حوزه علمی طراحان را ترغیب می کند تا ضمن اینکه به نقش بسزای خود در اعتلای سطح کمی و کیفی مد و لباس اسلامی ایرانی پی برند، همچنین تلاشی ایجاد شود تا طراحان و تولیدکنندگان ضمن آشنایی با یکدیگر، مسیر همکاری و همراهی را برای خود فراهم کنند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس کارگروه مد ولباس استان گلستان افزود: در استان ما از اقوام مختلف زندگی می کنند و از آنجا که دارای بنیه تاریخی بالایی نیز هستیم، مسیر حرکت طراحان با الهام از داشته های موجود به سمت جلو است و روز به روز بیشتر برای پاسخگویی به سطح تنوع و نیاز در جامعه ایرانی عزم خود را جزم میکنند.
او در خاتمه گفت: امید است تا با تداوم برپایی جشنواره های استانی مد و لباس فجر، شاهد شکوفایی هر چه بیشتر این هنر صنعت در سطح کشور باشیم و با قرار گرفتن علم و تجربه در کنار یکدیگر به پیشرفت های درخور نائل آییم.
شایان ذکر است؛ هفتمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر، به همت کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور از ششم تا سیزدهم اسفندماه 96 همزمان در تهران و چندین استان کشور برگزار میشود.
انتهای پیام/