وی بهداشت فرآوردههای خام دامی را از دیگر موضوعات مطرح شده در این کلاس آموزشی عنوان کرد و افزود: در این کلاس تراکتهای آموزشی برای استفاده روستایان وآگاه کردن جمعیت روستایی درخصوص بیماریهای دامی در بین شرکت کنندگان توزیع شد.
رئیس شبکه دامپزشکی پاوه ارائه راهکارهای پیشگیری از بیماریهای مشترک بین انسان و دام و نیز انتقال پیامهای بهداشتی دامپزشکی در خصوص مصرف فرآوردههای خام دامی سالم را از اهداف برگزاری این دوره آموزشی بیان کرد.
حاتمی همچنین با اشاره به مشکلات و معضلات بهداشتی عرضه مرغ زنده و کشتار غیرمجاز دام، افزود: در کارگاه آموزشی مذکور شرکت کنندگان با مضرات بهداشتی و اجتماعی عرضه مرغ زنده و کشتار غیرمجاز دام و طیور آشنا شدند.
وی بیان کرد: با توجه به قرار گرفتن در فصل سرما و شیوع بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در کشور و استان نکات مهم در رابطه با راهکارهای پیشگیری و کنترل این بیماری که بیشترین همهگیری را در بین طیور روستایی دارد در این کارگاه آموزشی ارائه شد.
انتهای پیام/ز