سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کمالی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

کمبودی در توزیع مرغ شب عید وجود ندارد

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت:با توجه به وضعیت مناسب تولید، کمبودی در توزیع مرغ شب عید وجود ندارد.

محمد علی کمالی سروستانی مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی در گفتگو با خبرنگار  صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین وضعیت توزیع مرغ در روزهای پایانی سال، اظهار کرد:  با توجه به وضعیت مناسب تولید، کمبودی در توزیع مرغ شب عید وجود ندارد.

وی افزود: اگرچه قیمت کنونی مرغ جوابگوی هزینه تولیدکنندگان نیست،اما به نظر می رسد که با وجود وضعیت مناسب تولید، نوسان چندانی نداشته باشیم.

کمالی با انتقاد از نرخ پایین فروش مرغ در ماه های اخیر گفت: در سه ماه اخیر، نرخ فروش هر کیلو مرغ زنده کمتر از هزینه تمام شده تولید آن بود که این امر، زیان انباشته مرغداران را به همراه داشت.

این مقام مسئول نرخ واقعی هر کیلو مرغ زنده را برای ایام پایانی سال 5 هزارتومان و مرغ آماده به طبخ برای مصرف کننده را 8 هزار و 400 تومان اعلام کرد.

وی با انتقاد از نرخ بالای جوجه یک روزه در بازار افزود: نرخ کنونی جوجه یک روزه در بازار بیانگر آن است که تولیدکنندگان جوجه یک روزه، بیش از سود عرفی خود اقدام به عرضه محصول در بازار می کنند که انتظار می رود ، دستگاه های مسئول کنترل لازم را داشته باشند چرا که این امر به شدت هزینه های تولید مرغداران  را افزایش داده است.

 95 درصد تولید مرغ در داخل مصرف می شود

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی در بخش دیگر سخنان خود درباره آخرین وضعیت تولید گوشت مرغ بیان کرد: سال گذشته ماهانه 95 میلیون قطعه جوجه ریزی داشتیم که امسال با 6 درصد افزایش به رقم 105 میلیون قطعه در ماه رسیده ایم.

به گفته وی سالیانه به طور متوسط 2 میلیون و 150 هزارتن مرغ در کشور تولید می شود که حدود 95 درصد این میزان در داخل مورداستفاده قرار می گیرد.

کمالی درباه آخرین وضعیت صادرات مرغ به بازارهای هدف گفت: براساس آمار موجود، سالیانه 5 تا 10 درصد تولید به کشورهای عراق و امارات صادر می شود چرا که کشورهای اطراف ،خواهان مرغ سبک با وزن 1.100 تا 1.300 گرم هستند که به سبب وزن بالای مرغ تولیدی کشور امکان صادرات وجود ندارد.

وی بیماری آنفلوانزای حاد پرندگان، بالا بودن هزینه تولید وفقدان رقابت با برخی رقبا همچون ترکیه و برزیل را مانع اصلی پیش روی صادرات دانست.

کمالی در پایان گفت: بهبود شاخص و افزایش راندمان تولید در کاهش میزان تلفات تاثیر بسزایی دارد.این امر در کنار مدیریت تولید و رعایت بیشتر مسائل قرنطینه ای ،می تواند صادرات به بازارهای هدف را افزایش دهد چرا که صنعت مرغداری توان و پتانسیل افزایش تولید را دارد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۷:۴۰ ۲۴ بهمن ۱۳۹۶
کاهش قیمت کالا واجناس
ناشناس
۱۴:۵۷ ۲۴ بهمن ۱۳۹۶
چه فاید داره !
تخم مرغ گرونه
ناشناس
۰۹:۴۹ ۲۴ بهمن ۱۳۹۶
چه فاید داره !
تخم مرغ گرونه
ناشناس
۲۱:۵۱ ۲۳ بهمن ۱۳۹۶
توزیع تخم مرغ کوپنی فله انجام شود
ناشناس
۱۹:۵۷ ۲۳ بهمن ۱۳۹۶
تخم مرغ فله در بازار کمیاب شده
ناشناس
۰۹:۵۴ ۲۳ بهمن ۱۳۹۶
تخم مرغ بسته بندی ۱۵ عددی به قیمت ۱۲۵۰۰ تومن ؟؟؟
ناشناس
۱۸:۰۳ ۲۲ بهمن ۱۳۹۶
اینقدر که در طول سال همه اش به مرغ ها آنتی بیوتیک و هورمون میزنید تا زودتر بزرگ بشه و به بازار برسه که مردم مریض می شوند
انواع کیست و سرطان و ...ناشی از مصرف گوشت و مرغ و میوه آلوده است
ناشناس
۱۴:۴۶ ۲۲ بهمن ۱۳۹۶
توزیع تخم مرغ دولتی
ناشناس
۰۹:۵۷ ۲۲ بهمن ۱۳۹۶
تخم مرغ دولتی ۶۰۰۰ تومنی خرید و ۶۷۰۰ تومنی فروش نایاب شده
ناشناس
۰۹:۵۳ ۲۲ بهمن ۱۳۹۶
با این قیمت ها کسی قدرت خرید نداره که بخواد کم بیاد.
ناشناس
۰۹:۵۳ ۲۲ بهمن ۱۳۹۶
با این قیمت ها کسی قدرت خرید نداره که بخواد کم بیاد.
ناشناس
۰۹:۲۰ ۲۲ بهمن ۱۳۹۶
کمبود تخم مرغ دولتی