وی با بیان اینکه از امتیازات این سامانه سرعت، دقت، یکپارچگی و از بین بردن امکان جعل روادید است، تصریح کرد: اطلاعات ثبت شده در این سامانه توسط تمامی ایستگاههای نیروی انتظامی قابل رویت و راستی آزمایی قرار خواهد گرفت و دیگر برچسب روادید و کاغذهای اضافه وجود نخواهد داشت.
این مقام مسئول ادامه داد: هنگامی که تمامی مناطق ما به این سامانه تجهیز شوند، میتوان با هتلها و سایر مراکز موجود در کشور، بستری ایجاد کرد تا این مراکز با استفاده از کد و شماره گذرنامه مسافر از دارا بودن روادید وی مطلع شوند و اطمینان حاصل کنند.
پناهیآذر افزود: روزانه یک هزار و 200 روادید در فرودگاه امام خمینی(ره) صادر میشود که با راهاندازی این سامانه این مقدار افزایش خواهد یافت.
شهرام آدمنژاد رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: فرودگاه امام(ره) باید پیشران هوشمند سازی در زیر ساختها و بخشهای مختلف باشد که در دستور کار قرار گرفته است.
وی گفت: محلی برای انتظار و استراحت مسافران خارجی در نظر گرفته شده است که تا چند روز آینده آماده خواهد شد، همچنین سامانهای هم در خصوص جانمایی افراد در حال تجهیز شدن است.
انتهای پیام/