متن بیانیه به شرح زیر است.
٣٩ سال قبل در چنین روزهایی ملت ایران در اعتراض به بیدادگری رژیم شاهنشاهی و بن بست سیاسی ناشی از عدم اصلاح پذیری آن ، دست به قیام سراسری زدند و با نثار جان خویش طومار نظام خودکامه پهلوی را درهم پیچیدند . خواسته ملت رسیدن به آرمان های ترسیم شده از صدر مشروطیت تا سال 57 توسط آزادیخواهان و دلسوزان ملک و ملت بود که در قالب سخنرانی ها،بیانیه ها و شعارهای انقلابیون تجلی نمود و جانمایه این خواسته ها در سه واژه فراموش ناشدنی «استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی» بروز و ظهور یافت.
استقلال یعنی هیچ قدرت خارجی اجازه دخالت در تصمیم گیری برای تعیین سرنوشت ملت را پیدا نکند و مراودات با جهان خارج بر پایه احترام متقابل و حفظ عزت و عظمت ملت تاریخ ساز ایران باشد. در واژه آزادی که مهمترین دلیل پدید آمدن انقلاب بود ابعاد گسترده ای از تمنیات ملت مستتر بود. به جرئت می توان گفت جرقه انقلاب زمانی شعله ور شد که رژیم پهلوی با سرکوب گسترده مخالفان، امکان هرگونه اصلاحات را در اداره امور کشور از خود سلب کرد و با حاکمیت انسداد سیاسی گسترده در کشور ، شهروندان را بین دو انتخاب عضویت در حزب رستاخیز و یا ترک کشور مخیر نمود.با حکمفرمایی چنین خفقانی حتی مخالفان میانه رو نیز تنها راه خروج از بحران مشروعیت و مقبولیت نظام حاکم را دگرگونی وسیع و سرنگونی رژیم دیدند و با اتحاد کلیه نیروهای معارض،عمر رژیم پادشاهی بسر آمد و طلیعه حاکمیت جدید پدیدار گشت. لذا موضوع آزادی در اشکال مختلف همانند آزادی بیان، آزادی فعالیت احزاب و اجتماعات و حق برخورداری از انتخابات آزاد و حضور آگاهانه در عرصه های اجتماعی و سیاسی به خواست همگانی تبدیل شد و از عوامل وحدت بخش بین انقلابیون بشمار می رفت.
در خصوص تعیین نوع حکومت، تمکین به رای ملت که صاحبان اصلی کشور و انقلاب بودند همواره مورد تاکید همگان و بویژه شخص رهبر کبیر انقلاب امام خمینی(ره) بود که در همه حال میزان را رای ملت می دانست. طبعا آنچه شهروندان در حاکمیت تازه جستجو می کردند برقراری حکومتی مردمسالار بود که از آموزه های الهام بخش دین مبین اسلام نیز بهره می برد. مردم به ستوه آمده از اشرافی گیری و جولان مظاهر عریان فساد، بدنبال برقراری حکومتی فارغ از این پلشتی ها و حکمرانی شایسته ترین فرزندان خود بودند که بی هیچ چشمداشتی تنها با سلاح ایمان، صداقت و دلسوزی، خود را وقف خدمت به هم میهنان خویش بنمایند،نظام حکومتی که در آن تبعیض و بی عدالتی جایی نداشته و همواره ندای صلح، مسالمت جویی و حق طلبی به سراسر گیتی مخابره شود تا نمونه ای از یک حکومت مردمی برای کشورهای تحت ستم و مظلوم جهان باشد.
اکنون که ٣٩ سال از آن انقلاب عظیم می گذرد جادارد با یادآوری آرمان های اصیل آن رستاخیز بزرگ،با دیده انصاف و بدون حب و بغض دستاوردهایش را به قضاوت نشسته و به واکاوی دقیق نقاط ضعف و قوت اداره امور کشور اهتمام ورزیدو بدون فوت وقت از انحرافات جلوگیری و نقاط قوت را تقویت نمود. باید همه مسئولان کشور به این اصل مهم باور قلبی پیدا کنند که صاحب اصلی این سرزمین تک تک ملت ایران هستند و همه مردم با گرایشات مختلف فکری و سیاسی حق تعیین سرنوشت خویش و مشارکت در اداره امور کشور را تا مادامی که مطابق نص صریح قانون از آن منع نشده اند خواهند داشت.
باید دانست محروم کردن شهروندان از حقوق مصرح قانونی آنها از جمله فصل حقوق ملت در قانون اساسی، همانا حرکت در جهت مغایر با اهداف انقلاب و تشدید کننده شکاف بین حاکمیت-ملت خواهدبود که نتایج ناخوشایند آن گهگاه در فضای جامعه مشاهده می شود.از جانب دیگر با تجدید نسل و بروز خواسته های متنوع قشر جوان، نیازمند تجدید ساختار در شیوه اداره امور کشور و تزریق خون جدیدی در رگ های حکومتداری هستیم . همانطوریکه اعتماد به جوانان در عرصه های دشوار دفاع مقدس موجب شد معادلات جبهه های جنگ به سود کشورمان تغییر پیدا کند در حال حاضر نیز که کشور شرایط حساسی را سپری می کند سپردن مسئولیت های مهم اداره کشور به ایشان راهگشا خواهد بود. البته حضور مدیران با تجربه به عنوان مشاوران دلسوز در کنار جوانان تحصیلکرده و مجهز به علم روز دنیا ضرورتی انکار ناپذیر است.
حزب هدا با گرامیداشت یاد و خاطره معمار کبیر انقلاب اسلامی و تمامی شهیدان راه آزادی و استقلال کشور، فرا رسیدن سی و نهمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را به تمامی هموطنان تبریک می گوید و از آحاد ملت تقاضا می نماید با حضور پرشور خود در راهپیمایی 22 بهمن ماه همچنان بر آرمان های اصیل انقلاب اسلامی تاکید و پافشاری نمایند. این حزب ضمن محکومیت هرگونه دخالت بیگانگان در امور داخلی کشورمان، مسئولان را به حر کت در مسیر و مدار قانون و خدمت بی منت به شهروندان و تلاش خستگی ناپذیر برای آبادانی ایران عزیز توصیه نموده و آمادگی خود را برای هرگونه کمک، هم راهی و همکاری در این مسیر اعلام مي دارد.