سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آشپزخانه سلامت؛

مهار چربی خون با غذایی لذیذ

بهبود چربی خون بالا نیازمند دارو درمانی است، اما در کنار مصـرف دارو، رژیم غذایی سالم هم نقش موثری در کنترل چربی خون دارد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ بهبود چربی خــون بالا، نیازمند دارو درمانــی است، ولی با این حال در کنار مصـرف دارو، رژیم غذایی سالم هم نقش موثری در کنترل چربی خون دارد؛ در این مطلب طرز تهیه غذایی رژیمی را بیان می‌کنیم.

این غذای رژیمی بسیار خوشمزه است و تاثیر بسزایی در تنظیم چربی خون دارد.


مواد لازم برای تهیه غذای رژیمی چربی خون


پوست لیمو ترش رنده شده   یک عدد
زنجبیل تازه رنده شده           یک قاشق مرباخوری
سیر                                        یک حبه بزرگ
روغن مایع                             ۲ قاشق سوپ خوری
سینه مرغ ورقه شده            ۲۷۵ گرم
فلفل دلمه‌ای قرمز               نصف یک عدد
فلفل دلمه‌ای سبز                نصف یک عدد
پیازچه خرد شده                  چهار عدد
هویج خلال شده                  ۲ عدد متوسط
لوبیا سبز خرد شده             ۱۱۵ گرم
بادام پودر شده                   ۲۵ گرم
سس سویا                            یک قاشق سوپ‌خوری
شکر                                     به مقدار لازم
فلفل سیاه و نمک               به مقدار لازم
گشنیز تازه                         کمی برای تزیین


طرز تهیه غذای رژیمی چربی خون


سیر و زنجبیل را پوست می‌گیریم و خرد می‌کنیم.
روغن را در ماهی‌تابه می‌ریزیم و داغ می‌کنیم.
 زنجبیل، سیر و پوست لیمو ترش رنده شده را ۳۰ ثانیه روی حرارت زیاد تفت می‌دهیم.
سینه مرغ ورقه شده را به مواد اضافه می‌کنیم و ۲ دقیقه تفت می‌دهیم.
همه سبزیجات را به مواد اضافه می‌کنیم و آن‌ها را ۱۰ دقیقه حرارت می‌دهیم تا سبزیجات و سینه مرغ کمی بپزد.
 پودر بادام، سس سویا، شکر، نمک و فلفل را به مواد اضافه و به طور کامل مخلوط می‌کنیم و ۲ تا سه دقیقه دیگر هم مواد حرارت می‌دهیم.
غذا آماده است.
این غذا را می‌توان با برنج هم میل کرد.


دلایل مناسب بودن غذا برای مبتلایان به چربی خون

سبزیجات مختلفی که در این غذا استفاده شده‌اند، منبع غنی از فیبر هستند بنابراین چربی خون را کاهش می‌دهند.
در این غذا روغن مایع به کار برده می‌شود که حاوی اسید‌های چرب غیراشباع است.
در این غذا از گوشت سفید که چربی کمتری نسبت به گوشت قرمز دارد، استفاده می‌شود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.