وی با بیان اینکه متأسفانه آن طور که باید و شاید دولتها به این مصوبه عمل نکردهاند، ادامه داد: تاکنون در جاهایی هم که به این مصوبه عمل شده به صورت متناقض و غیر متوازن بوده که برآیند نهایی آن گسترده و وسیعتر شدن بدنه دولت است.
رحیمی تصریح کرد: یکی از مواردی که بعضا به دولتهای قبل ایراد گرفته میشد، این بود که اقداماتشان منجر به توسعه تشکیلاتی شده و این توسعه تشکیلاتی یکی از عوامل سوء مدیریت آنان قلمداد شده است.
نماینده مردم تهران با اشاره به اینکه وزارت امور خارجه تنها وزارتخانهای بود که تجدید ساختار و چابکسازی دولت را رعایت کرد، افزود: وزارت امور خارجه ۵ معاونت را بدون آنکه به توسعه تشکیلاتی منجر شود، ساماندهی کرد.
رحیمی با بیان اینکه تکلیف محوری وزارت امور خارجه راهاندازی معاونت دیپلماسی و اقتصادی بود، متذکر شد: وزارت امور خارجه با حذف سه معاونت منطقهای، هم معاونت سیاسی و اقتصادی را احیا کرد و هم درایتی به خرج داد که این مسئله منجر به توسعه تشکیلاتی نشود.
نماینده مردم تهران با اشاره به اینکه متاسفانه در وزارتخانههای دیگر و همچنین بدنه دولت با توسعه تشکیلاتی مواجه هستیم، گفت: در این زمینه میتوان به سازمان هدفمندی یارانهها اشاره کرد که سازمانی کاملا عریض و طویل شده و به مسئله کوچکسازی توجه نکرده است.
وی خاطرنشان کرد: البته دولت در لایحه بودجه ۹۷ نگاه خوبی به مسئله کوچکسازی داشته و هم بودجه شرکتهای دولتی را کاهش داده و همه آنها را به طور کامل مشمول مالیات کرده است.
انتهای پیام/