وی ادامه داد: با توجه به این که سربازان نیروهای مسلح در حوزه مهارتی خود به کار گرفته میشوند، پس از پایان دو سال در حوزه خدمتی خود حرفهای خواهند شد اما مدرکی ندارند، بر همین اساس تصمیم گرفته شد با کمک سازمان فنی و حرفهای کشور آزمون مهارتآموزی کارکنان وظیفه در سطح نیروهای مسلح برگزار شود تا پس از دوران سربازی و ورزیده شدن در زمینه ای خاص، با اخذ مدرک وارد بازار کار شوند.
عبداللهی افزود: آزمونهای مهارتآموزی محسنات بسیاری دارد که یکی از آنها بهرهوری بالای نیروی وظیفه در حوزه خدمتی است و دیگری یادگاری است که سرباز با خود پس از دوران خدمت سربازی به بازار کار میبرد. این آزمونها همچنین میتواند از یک سرباز، یک کارآفرین بسازد، پس از دوران سربازی بتواند خوداشتغالی نیز ایجاد کند.
وی با بیان این که این آزمون دومین مرحله آزمون مهارتآموزی کارکنان وظیفه است، یادآور شد: در این دوره حدود ۶۰ هزار نفر و در دوره قبل حدود ۲۷ هزار سرباز، درجهدار و افسر وظیفه شرکت کردند.
معاون ستاد کل نیروهای مسلح در ادامه گفت: رشتههایی که کارکنان وظیفه در آن شرکت دارند شامل تمام رشتههایی است که در سازمان فنی و حرفهای تعریف و مورد پذیرش قرار دارد و به همین دلیل این آزمون از استقبال مناسب کارکنان وظیفه برخوردار بوده است.
عبداللهی در پایان با قدردانی از همکاری سازمان آموزش فنی، حرفه ای کشور در این عرصه، تصریح کرد: گام بعدی مهارتآموزی به صورت عملی با کمک مراکز فنی و حرفهای و سازمان فنی و حرفهای کشور است که پس از پایان آموزشها مدارک معتبر سازمان فنی و حرفهای به کارکنان وظیفه اعطا میشود.
انتهای پیام/