هوشنگ احمدی اظهار داشت: فضای پویا و فعال مبتنی بر جامعه محوری در مدارس و توسعه فرهنگ کارآفرینی و مهارتآموزی، یکی از دستاوردهای برگزاری جشنوارهها و نمایشگاهای دانشآموزی در مدارس است.
شهردار دوراهک با بیان اینکه یکی از معیارهای توسعه یافتگی کشورها، میزان مشارکت زنان در جامعه است، افزود: امروزه نگاه جهان، بیشتر به سوی زنان معطوف شده است چرا که زن به عنوان نیروی فعال و سازنده، تأثیر بسیاری در روند توسعه و افزایش کمی و کیفی نیروی انسانی هر جامعه خواهد داشت.
هوشنگ احمدی گفت: برگزاری چنین برنامههایی در سطح مدارس زمینهساز فعالیت بیشتر دانشآموزان در زمینه خوداشتغالی خواهد بود و فرهنگ خودکفایی را به آیندهسازان این مملکت آموزش خواهد داد.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر،دوراهک نیز در این بازدید گفت: استقلال و خودکفایی زمانی در کشور اتفاق میافتد که کارآفرینان و نوآوران در نظام آموزشی امکان رشد و پرورش پیدا کنند.
حسن دوراهکی افزود: باید این باور را برای دانش آموزان تبیین کنیم که یک جامعه توسعه یافته نیازمند نیروی انسانی خلاق است و مهارتهای حرفهای یک ضرورت برای مشارکت فعال زنان در جامعه است.
دوراهکی اظهار داشت: تقویت روحیه خودباوری و ضرورت آشنایی دانش آموزان دختر با مهارتهای حرفهای و صنایع دستی برای کمک به اقتصاد خانواده و کشور لازم و ضروری است.
مدیر دبیرستان دخترانه پروین اعتصامی شهر دوراهک نیز در این آیین گفت: این بازارچه با هدف بهرهوری از درس، آشنایی دانشآموزان با حرفه کسبوکار، کسب ایدههای خلاق و تبدیل آن به محصول، افزایش روحیه تولید در دانشآموزان، آشنایی با خلاقیت و تواناییهای دانشآموزان و عملی کردن داشتههای دانشآموزان برگزار شده است.
زینب انبیاء با بیان اینکه بیش از ۱۰ میلیون ریال درآمد حاصل از فروش مواد غذایی و صنایع دستی ساخته شده توسط دانش آموزان این آموزشگاه بود، اظهار داشت: دانش آموزان این آموزشگاه، انواع تولیدات دستساز خود را به نمایش گذاشتند و به سایر همکلاسیها، اولیای دانشآموزان و بازدیدکنندگان فروختند و بیش از ۱۰ میلیون ریال درامد کسب کردند.
وی گفت: دانشآموزان به صورت گروهای چند نفره، محصولات خود را در ۳۷ غرفه به نمایش گذاشتند و در یک روز خود را در بازار شبیه سازی شده احساس و تجربه سالمی را کسب کردند.
انتهای پیام/م