وی افزود: رادیولوژیستها دستیاران رادیولوژی از جمله مخاطبین این سمینار بوده و مباحث مربوط به بیماریهای زنان، سرطانهای زنان و پزشکی قانونی مورد بحث و گفتوگو قرار میگیرد.
مدیرگروه رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: چندین پنل تخصصی با حضور اساتید و متخصص زنان در ارتباط با سرطان رحم، دهانه رحم، تخمدان مورد بررسی قرار خواهد گرفت، همچنین پنل پزشکی قانونی با حضور متخصصین پزشکی قانونی در مورد خطاهای پزشکی و مباحث قانونی مورد بررسی قرار میگیرد.
صانعی با بیان اینکه رادیولوژیستها خط اول شناسایی برخی از بیماریها به شمار میروند و این مسئله از طریق سونوگرافی که در دسترس بوده و یک روش غیرتهاجمی به شمار میرود، انجام می شود، گفت: در صورت تشخیص به موقع، تصمیمگیری در درمان سریعتر انجام گرفته و اگر نیاز به MRI و سیتیاسکن باشد رادیولوژیستها اقدام کرده و میتوانند نوع، محل این ضایعه، سایز و مرحله بیماری را تشخیص دهند و بر اساس آن نوع درمان جراحی ، شیمیدرمانی در صورت لزوم صورت گیرد.
مسئول کمیته زنان و مامایی انجمن رادیولوژی ایران بیان کرد: بیماریهای غیرسرطانی در زنان که سبب خونریزی غیرطبیعی ناشی از پولیپ و فیبروم میشود توسط رادیولوژیستها قابل تشخیص بوده، همچنین مباحث نازایی در زنان و مردان و مانیتورینگ تخمک یا فولیکول و کیستهای تخمدانی که سبب مشکلات در زنان شده، همچنین موضوع آندومتریوز در این سمینار مورد توجه قرار گرفته و توسط اساتید و صاحب نظران برجسته مورد بحث و گفتوگو قرار میگیرد.
مدیر گروه رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: مباحث سونوهیستروگرافی (تزریق مایع به داخل رحم زیر گاید سونوگرافی برای تشخیص پولیپ، چسبندگی و میوم زیر مخاطی)، همچنین هیستروسالپنگوگرافی (تزریق ماده حاجب به رحم جهت بررسی آنومالی رحم و لوله رحمی) نیز در این کنگره مورد بحث قرار میگیرد.
انتهای پیام/