سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آشپزخانه سلامت؛

غذاهای خوشمزه برای دیابتی‌ها

تغذیه دیابتی‌ها با توجه به میزان قند خونی که دارند در وعده‌های مختلف غذایی تنظیم می‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ تغذیه دیابتی‌ها با توجه به میزان قند خونی که دارند در وعده‌های مختلف غذایی تنظیم می‌شود در این مطلب طرز تهیه چند غذای رژیمی برای افراد دیابتی را بیان می‌کنیم.

مواد لازم برای تهیه گراتن مرغ و سیب‌زمینی

مرغ                                    ۴۰۰ گرم
سیب زمینی                     ۳۵۰ گرم
شیر کم چرب             ۸۰ میلی لیتر
خامه کم چرب          ۱۶۰ میلی لیتر
پنیر گرویر رنده شده         ۵۰ گرم
نمک و فلفل               به مقدار لازم
جوز هندی                 به مقدار لازم
جعفری تازه               به مقدار لازم

طرز تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی

سیب زمینی‌ها را پوست بکنید و ورقه ورقه کنید.
مرغ را هم به قطعات کوچک تقسیم کنید سپس در ظرف پیرکس یا هر ظرف دیگری که در فر قرار می‌دهید، بریزید.
مقدار نصف پنیر گرویر را روی تکه‌های خرد شده مرغ بریزید.
جعفری خرد شده را هم به موادتان اضافه کنید.
سپس یک لایه سیب زمینی‌های ورقه شده را روی آن قرار دهید.
در ظرفی دیگر شیر، خامه، جوز هندی، نمک و فلفل را مخلوط کنید تا سس مورد نظر به دست آید؛ این سس را روی سیب زمینی‌ها بریزید سپس بقیه پنیر گرویر را به موادتان اضافه کنید.
ظرف را در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید؛ گراتن پس از ۴۵ دقیقه آماده مصرف است.


مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ و نخود فرنگی

 روغن زیتون   یک قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده  یک عدد
سیر رنده شده  یک حبه
مرغ خرد شده  ۴۰۰ گرم
گوجه فرنگی خرد شده  ۲ عدد
فلفل دلمه‌ای قرمز خرد شده  یک عدد
کدو سبز پوست کنده و خرد شده  یک عدد
برنج  یک فنجان
آب مرغ کم نمک   ۲ و نیم فنجان
زعفران    نصف قاشق چای‌خوری
فلفل      نصف قاشق چای خوری
نخود فرنگی   یک فنجان

روش تهیه خوراک مرغ و نخود فرنگی

روغن زیتون را درون قابلمه بریزید و آن را با دمای ملایم حرارت دهید سپس پیاز و سیر را به آن اضافه کنید و مدتی سرخ کنید تا نرم شوند؛ مرغ را به هم به این ترکیب بیفزایید.
گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای، کدو، برنج و نخود فرنگی را هم به سایر مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
سپس آب مرغ را روی مواد بریزید؛ زعفران و فلفل را هم به سایر مواد اضافه کنید.
مدتی صبر کنید تا آب داخل قابلمه به جوش بیاید؛ در آن را ببندید و دمای گاز را کم کنید.
پس از تبخیر شدن کامل آب مرغ، قابلمه را از روی حرارت بردارید؛ غذای شما آماده مصرف است.
این غذا به علت داشتن فیبر، قند خون را به آرامی افزایش می‌دهد بنابراین برای افراد دیابتی بسیار مفید است.

مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ و لوبیا سفید 

 تره فرنگی   ۲ عدد بزرگ
پیاز    یک عدد متوسط
سیر    ۴ حبه
جعفری   ۲ دسته کوچک
لوبیا سفید  ۴۰۰ گرم
مرغ    ۱.۵ کیلوگرم
نمک و فلفل  به مقدار لازم

روش تهیه خوراک مرغ و لوبیا سفید

فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید.
تره‌فرنگی، پیاز، سیر و جعفری را خرد کنید و آن‌ها را با لوبیا سفید که از شب قبل خیس شده است، در ظرفی مخلوط کنید؛ ظرف باید به اندازه‌ای بزرگ باشد که مرغ به طور کامل در آن قرار بگیرد.
سپس مرغ را به سایر مواد اضافه کنید و مقداری آب روی آن بریزید.
ظرف را به مدت یک تا یک ساعت و نیم درون فر بگذارید.
روی مرغ را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید تا نسوزد.
حدود نیم ساعت قبل از پایان زمان پخت، مرغ را خارج کنید و کاغذ آلومینیومی را بردارید تا مرغ برشته شود؛ مرغ را به همراه سبزیجات میل کنید.

این غذا را می‌توانید به صورت آب پز هم آماده کنید.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.