وی با اشاره به تنوع ماموریتهای پلیس و مراجعه ۹۰ درصدی شهروندان برای رفع مشکلاتشان به پلیس، افزود: با توجه به پیشرفتهای جامعه و فناوری و پیچیدگی روابط اجتماعی، رویکرد پلیس به مردم محوری و جامعه محور تغییر کرده و در این راه با تشکیل نهادهای اجتماعی همچون مراکز مشاوره و. تلاش دارد از ظرفیتهای مردمی در راستای افزایش احساس امنیت و پیشگیری از جرم استفاده کند.
این مقام انتظامی با تاکید بر اینکه مردم در امر امنیت دخیل هستند، بیان داشت: هماهنگی بین پلیس و اعضای شورایاریهای محلات میتواند از دغدغهها بکاهد.
سرهنگ بستو، در ادامه با اشاره به ضرورت آگاهسازی از سوی معاونان اجتماعی کلانتریهای شهر تهران، عنوان داشت: اطلاع رسانی شیوه و شگرد مجرمان، ارایه هشدارهای اجتماعی و انتظامی، تعامل با نهادهای اجتماعی و دولتی همچون آموزش و پرورش از جمله اقدامات موثر پلیس در این زمینه است.
وی در ادامه به اهمیت اصل پیشگیری از وقوع جرم تاکید کرد و اظهار داشت: اعضای شورایاری با نیاز سنجی مشکلات و مسایل محلههای شهر تهران و احصاء این موارد میتوانند کمک و یاری مفیدی به پلیس برسانند.
رئیس پلیس پیشگیری پایتخت، در پایان، با اشاره به سه سطح پیشگیری فردی، اجتماعی و سازمانی در راستای پیشگیری از جرایم و آسیبهای اجتماعی، تصریح کرد: پیشگیری باید در افراد نهادینه شود، چرا که لازمه هر کاری چه فرهنگی و چه اقتصادی یا اجتماعی، وجود امنیت است.
انتهای پیام/