وی با بیان اینکه کمک خیران در حوزه بهداشت و درمان سطح سلامت جامعه را بالا میبرد و جامعهای که سالم باشد چرخه اقتصادی آن پویاتر است، تصریح کرد: در امور خیریه یک بحث سخت افزاری مانند احداث فضای درمانی است و یک بخش هم مربوط به بخش نرم افزاری مانند حمایت از بیماران برای درمان است.
سعادت فر با پیشنهاد راه اندازی صندوق قرض الحسنه سلامت، اظهار کرد: با راه اندازی این صندوق بیماران نیازمند میتوانند اقدام به درمان کنند و با برگشت این پول به چرخه، افراد زیادی از این امر خداپسندانه بهرهمند میشوند، اجرای این طرح معین عزتمندانهای برای بیماران در حوزه درمان است.
سعادت فر تصریح کرد: جلب مشارکت افراد در آموزش سلامت در جامعه به ویژه توسط معلمان به عنوان فعالیت نرم افزاری در امور خیریه لازم است و باید این فرهنگ در جامعه باشد که انجام کار خیر وظیفه اجتماعی است.
همچنین ایمان قاسم زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت امروز در جلسه مجمع خیران حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت زهرا (س) و گرامیداشت ایام الله دهه فجر گفت: با توجه به وضعیت کنونی اقتصاد کشور رویکرد وزارت بهداشت توجه به جلب مشارکت خیران سلامت است و در این راستا شاهد تقویت معاونت اجتماعی وزارت بهداشت هستیم.
وی با بیان اینکه مانند سایر کشورهای دنیا باید به سمتی برویم که بسیاری از خدمات بهداشت و درمان به سمت امور خیریه باشد، افزود: امروز در کشور اقدامات خوبی در امور خیریه انجام شده است و در جنوب کرمان با توجه به نعمات الهی و توسعه کشاورزی متمکنان زیادی داریم که باید از این ظرفیت برای جذب خیرین استفاده کرد.
قاسم زاده تصریح کرد: در هیج جای دنیا بار سنگین بهداشت و درمان بر دوش دولت نیست و بخش عمده آن توسط خیران انجام میشود و با توجه به جایگاه سلامت در دین مبین اسلام و فرهنگ ما، در زمینه جلب مشارکت خیران در حوزه بهداشت و درمان باید اقدامات فرهنگی بیشتری انجام شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت اظهار کرد: فعالیت خیران سلامت علاوه بر اجر اخروی اقدامی مهم در سلامت افراد جامعه و به طبع آن افراد خیر است.
سید فریدون افضلی معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه نیز در این جلسه گفت: با توجه به سیاستهای دانشگاه در جلب مشارکت خیران، مجمع خیران تأسیس میشود، که نخستین مجمع خیران سلامت در دانشگاه علوم پزشکی جیرفت سال ۸۹ برگزار و اعضای هیئت مدیره انتخاب شدند و تاکنون اقدامات خوبی در جذب مشارکت خیران در حوزه بهداشت و درمان جنوب کرمان انجام شده است.
وی افزود: سیاست وزارت بهداشت جلب هر چه بیشتر مشارکت خیران در اقدامات حوزه سلامت است و در برخی شهرها با جذب این مشارکتها اقدامات قابل توجهی در حوزه بهداشت و درمان داشته اند که با توجه به رونق کشاورزی منطقه امیدواریم بتوانیم خیران کشاورز را به سمت و سوی خیران سلامت سوق دهیم که این خود خیر و برکت را به دنبال دارد.
افضلی با اشاره به کمکهای خیران در احداث پروژههای بهداشت و درمان در حوزه تحت پوشش دانشگاه افزود: با توجه به اینکه دوره این هیئت مدیره به پایان رسیده است جلسه امروز برای برگزاری انتخابات هیئت مدیره جدید برگزار شد.
انتهای پیام/ح