وی با بیان اینکه چندین جلسه با حضور مدیران شرکتهای تولیدی خودرو و قطعات سازی دولتی و نیمه دولتی در کمیسیون اصل 90 برگزار شده، اظهار کرد: قرار است بازدید و بازرسیهایی هم در این رابطه با این پروندهها داشته باشیم.
نماینده مردم آستارا در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا با وجود دیوان شدن، کمیسیون اصل 90 میتواند رسیدگی به این پروندهها را هرچه سریعتر انجام دهد، بیان کرد: کمیسیون ما هنوز به دیوان تبدیل نشده است و پس از تأیید شورای نگهبان این دستور به ما ابلاغ خواهد شد.
داداشی تصریح کرد: هم اکنون دست ما برای رسیدگی و تکمیل پروندهها در کمیسیون اصل 90 باز است و ما پروندهها را بعد از تکمیل به قوه قضاییه برای پیگیری ارائه میکنیم البته پس از تبدیل این کمیسیون به دیوان اقدامات نهایی را هم خودمان میتوانیم انجام دهیم.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا فشارهایی درباره به ثمر نرسیدن این پرونده در کمیسیون اصل 90 به شما وارد میشود، گفت: لاپوشانی، پنهانکاری، لابیگریهای نامشروع و غیرقانونی به صورت صد در صد بر روی بررسی پروندهها در کمیسیون اصل 90 تأثیر گذار بوده است و روند آن را به تعویق میاندازد.
نماینده مردم آستارا ادامه داد: لابیهای پشت پرده بر روی گزارشاتی که ما باید به صورت شفاف به صحن علنی و مردم ارائه کنیم تأثیرگذار بوده است و تاکنون هم درباره پرونده رانت خودرو اشخاصی از دستگاههای دولتی نمیخواهند گزارش تخلف این حوزه به صورت شفاف به مردم ارائه شود.
داداشی تصریح کرد: کمیسیون اصل 90 مجلس بعد از پایان یافتن بررسی بودجه در مجلس به صورت جدی به موضوع رانت و تخلفات حوزه خودروسازی رسیدگی خواهد کرد.
شایان ذکر است در صحن علنی امروز (دوشنبه 16 بهمن ماه) در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه سال 97 و در زمان بررسی پیشنهاد محمد دهقان مبنی بر دریافت مالیات 60 درصدی از واردات خودرو موضوع رانت و تخلفات حوزه واردات و خودروسازی مطرح شد که زارع اعلام کرد گزارش این تخلفات و رانتها در کمیسیون اصل 90 وجود دارد که باید هرچه سریعتر به آن رسیدگی شود.
انتهای پیام/