سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فعالیت ۵ دستگاه رادیوتراپی در شیراز

مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی از فعالیت ۵ دستگاه رادیوتراپی در شیراز خبر داد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ دکتر سید ابوالفضل هاشمی اصل مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه در وضعیت فعلی ۵ دستگاه رادیوتراپی فوق تخصصی برای بیماران سرطانی در شیراز وجود دارد. گفت: روزانه نزدیک به ۱۷۵ بیمار ازطریق این دستگاه‌ها شیمی درمانی می‌شوند که ۶۰ درصد آنان غیر بومی هستند.

وی با اشاره به مطلبی که روز گذشته در خصوص خرابی دستگاه رادیوتراپی بیمارستان نمازی در یکی از روزنامه‌های استان به چاپ رسیده اظهار داشت: همواره ارائه به موقع خدمات تخصصی درمانی به بیماران سرطانی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز به عنوان یک اولویت از سوی مسئولان مورد توجه است وهم اینک نیز تعداد ۵ دستگاه رادیوتراپی برای بیماران سرطانی وجود دارد که بیماران بدون هیچ دغدغه‌ای با تعرفه دولتی از این خدمات استفاده می‌کنند.

هاشمی اصل، امید دادن به بیماران سرطانی را مهم‌ترین اصل در درمان این بیماری دانست وگفت: با توجه به اینکه مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز توانسته با بهره گیری از پزشکان متخصص تخصصی‌ترین خدمات پزشکی را ارائه دهد زیبنده نیست که برخی از افراد بخواهند با انتشار اطلاعت غیر واقعی بذر نا امیدی را در دل بیماران بکارند.

وی با تاکید براینکه انجام خدمات رادیوتراپی، حتی در ساعات نیمه شب بدون هیچ وقفه‌ای در روز از طریق پنج دستگاه مدرن به بیماران خدمات شیمی درمانی ارائه می‌شود، افزود: نوع خدمات فوق تخصصی و نوبت دهی‌های کوتاه مدت موجب شده دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ارائه این نوع خدمات به بیماران بتواند در کشوراز اهمیت قابل توجهی برخوردار باشد.

هاشمی خراب بودن یکی از دستگاه‌های رادیوتراپی بیمارستان نمازی توضیح داد: این دستگاه تنها در مدت کمتر از دو ماه به تعمیر نیاز داشت که توسط متخصصان این دانشگاه تعمیر شد، واین در حالی است که در طول این مدت این کمبود با کمک چهار دستگاه دیگر فعال در این دانشگاه این خلل جبران شده است.

براساس گزارش‌ها در طی ۱۰ ماه گذشته امسال فقط یک مرتبه وتن‌ها یک دستگاه رادیوتراپی خراب شده و بیماران توانستند از چهار دستگاه باقیمانده خدمات رادیوتراپی دریافت می‌کنند.

مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: امروزه بیش از ۹۰ درصد خرابی‌های دستگاه‌های رادیوتراپی ودیگر تجهیزات تخصصی توسط متخصصان داخلی تعمیر می‌شود.

هاشمی اضافه کرد: با توجه به اینکه نیک اندیشان وخیرین عرصه سلامت همواره تلاش دارند برای کاهش درد بیماران زمینه‌ای فراهم کنند که آنان بتوانند با کمترین هزینه خدمات درمانی دریافت کنند که به همین منظور درآِینده نه چندان دور نخستین مرکز پت اسکن برای تشخیص بیماری سرطان با حمایت خیرین در یکی از مراکز درمانی خیریه شیراز راه اندازی خواهد شد که در کشور در نوع خود کم نظیر خواهد بود.
انتهای پیام/ر

درمان ۱۷۵ بیمار با دستگاه رادیوتراپی در شیراز

برچسب ها: علوم پزشکی ، درمان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.