وی با بیان اینکه متاسفانه در باور، اعتقاد و رفتار افراد این موضوع کمتر مورد توجه قرار گرفته و باید اساسی به آن پرداخت، گفت: حوادث رانندگی سالانه خسارات زیادی را به جامعه تحمیل میکند در صورتی که این خسارات از طریق فرهنگسازی و رعایت قوانین و مقررات رانندگی قابل پیشگیری است.
مدیرعامل مجمع خیرین سلامت همدان با تاکید به رعایت سرعت مطمئنه در رانندگی، بیان کرد: آموزش در حوزه پیشگیری و فرهنگسازی باید مورد توجه باشد چراکه اگر فعالیت و تحرک جامعه افزایش یابد شاهد کاهش آمار بیماریها خواهیم بود.
وی با بیان اینکه به جای خوردن چیپس، پفک و فستفودها از غذاهای سالم و ارگانیک استفاده شود، افزود: برای سالم زیستن باید عدم استعمال دخانیات و مواد مخدر مورد توجه باشد.
صبا با اشاره به اینکه باید از مصرف نوشابههای گازدار، شیرینیهای غیر طبیعی، نمک اضافی و ... خودداری کرد تا یک جامعه سالم، پرتحرک، شاداب و با نشاط داشت، خاطرنشان کرد: اگر جامعه از ابتدا به پیشگیریهای به موقع از بروز مشکلات توجه نکند، خدمات دولتی خیرین و نیکوکاران نیز نمیتواند مشکلات را به صورت اساسی حل کنند.
وی با تاکید به اینکه سرمایهگذاری در حوزه پیشگیری هزاران برابر هزینههای آینده درمان را کاهش خواهد داد، افزود: تمام افراد باید در خصوص چنین مسائلی فرهنگسازی و اطلاع رسانی را مورد توجه قرار دهند.
مدیرعامل مجمع خیرین سلامت همدان با اشاره به اینکه مجمع خیرین سلامت همدان در حوزه پیشگیری از بیماری اقداماتی را انجام میدهد، گفت: برای نمونه برای پیشگیری از پیشرفت بیماری سرطان دورههای آموزشی به منظور آشنایی بانوان با این بیماری برگزار میکنیم.
انتهای پیام/ د