این روزنامه انگلیسی در پایگاه اینترنتی خود نوشت: ملک عبدالعزیز، پادشاه عربستان به زودی صدور گذرنامه گردشگری را برای اولین بار صادر خواهد کرد و درهای کشور خود را به روی گردشگری جهانی باز خواهد کرد. نیاز مالی حاصل از کاهش قیمت نفت و تمایل برای مدرن شدن موجب شده است گردشگری در اولویت های ویژن 2030 محمد بن سلمان، ولیعهد جوان عربستان قرار بگیرد، یک طرح کلی برای آماده کردن بزرگترین اقتصاد عربی برای دوران پس از نفت.
مقامات سعودی امیدوارند تعداد گردشگران سالانه دو برابر شود و تا سال 2030 به سی میلیون نفر برسد و ظرف مدت دو سال سی و سه میلیارد دلار برای کشور درآمد حاصل شود.
گردشگری یکی از موضوعات اصلی در برنامه سفر ولیعهد عربستان به لندن در این ماه است. به علت احتمال اعتراضات به نقض حقوق بشر در عربستان، تاریخ دقیق این سفر حساس دیپلماتیک هنوز محرمانه نگه داشته شده است. عربستان همچنین در نظر دارد پنجاه جزیره بکر را در سواحل دریای سیاه به اقامتگاهای لوکس تبدیل کند به این امید که بتواند با مکان هایی مانند دوبی و شرم الشیخ در مصر رقابت کند.
جارد کایت، مدیر یکی از آژانس های مسافرتی مستقر در انگلیس گفت: «حساسیت های فرهنگی در این کشور وجود دارد که باید در نظر گرفته شوند.» به همین علت است که بعید به نظر می رسد این کشور مقصد مناسبی برای گردشگران جهانی شود. پوشیدن عباهای بلند و سیاه که تا زمین کشیده می شوند برای زنان در ملاء عام اجباری است. قوانین مربوط به پوشش سر انعطاف پذیرتر هستند. این پوشش ها برای خارجی ها در شهرهایی مانند جده و بخش هایی از ریاض اجباری نیست اما در مکه و مدینه اجباری است.
دادگاه سلطنتی عربستان در تلاش برای تغییر نگاه ها به این کشور برخی از سخت گیرانه ترین قوانین خود را تسهیل کرده است از جمله این که اجازه حضور زنان را برای تماشای مسابقات ورزشی و رانندگی آنها از ماه ژوئن را صادر کرده است. اکنون دیگر زنان خارجی مجرد کمتر از 25 سال اجازه خواهند داشت بدون همراهی یک مرد به این کشور سفر کنند.
انتهای پیام/