ابتکار تصریح کرد: یکی از راهبردهای اصلی دولت دوازدهم مقابله با خشونت در سایر جنبههای آن، یعنی خشونت زبانی، جسمی، روانی و جنسی است.
وی خاطرنشان کرد: موضوع آسیب های اجتماعی امروز موضوعی است که چه ایران و چه سایر کشورهای دنیا با آن روبرو هستند و می طلبد که یک ساز و کار علمی و تخصصی، برای پیشگیری، مدیریت و مهار و کنترل صحیح این معضلات، طراحی و به کار گرفته شود.
مشاور امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: خوشبختانه رویکرد دولت یازدهم و دوازدهم از منظر پیشگیری از آسیب های اجتماعی و ارتقای سطح آموزش و تاب آوری جوامع، تاکنون در کنار سازمان بهزیستی کشور خوب بوده است و در بسیاری از موضوعات در این حوزه گامهای موثری برداشته شده است.
ابتکار یادآور شد: یکی از موضوعاتی که معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در آن قدم برداشته است، طرح ارتقای تاب آوری اجتماعی در سطح استان ها است و دور اول این طرح در دولت یازدهم اجرا شد و نتایج خوبی هم کسب شد و دور دوم آن در حال حاضر در دولت دوازدهم در حال اجرا است.
وی افزود: پاسخ های خوبی از طرف تسهیلگران و همچنین مددجویان مشارکت کننده در طرح تاب آوری اجتماعی دریافت شده است و این به خاطر آثار مثبت در توان افزایی جوامع در معرض آسیب است که در این طرح مورد حمایت قرار گرفته اند.
مشاور امور زنان و خانواده ریاست جمهوری اظهار کرد: از نزدیک شاهد عملکرد اورژانس اجتماعی بوده ام و دیده ام که در زیر مجموعه های سازمان بهزیستی و امور مددکاری این مجموعه و همچنین خانه های امن سازمان بهزیستی کشور نگاه علمی و هم حس و روحیه بالای انسانی و فداکارانه در میان پرسنل این مراکز از کار اداری صرف، فراتر است.
ابتکار خطاب به عوامل اورژانس اجتماعی تصریح کرد: شما ملجا و پناهی امن برای کسانی هستید که در اثر مشکلات مختلف به مرز شکننده ای از روحیه رسیده اند و فکر می کنند به آخر خط رسیده اند و هیچ گونه پناه و امیدی ندارند و به شدت احساس بی پناهی می کنند.
وی اضافه کرد: فعالیت اورژانس اجتماعی برای افرادی که رفتارهای پر خطری را در قبال شهروندان دارند، حس ناامنی برای این افراد ایجاد میکند و آن ها را از ارتکاب به کارهای خلاف حقوق شهروندی باز می دارد و جامعه برای این افراد باید ناامن باشد تا احساس نکنند که می توانند در درون خانه ها و پشت درهای بسته حقوق دیگران را با رفتارهای غیر انسانی نادیده بگیرند.
مشاور امور زنان و خانواده ریاست جمهوری یادآور شد: امیدوارم بتوانیم به سازمان بهزیستی کشور برای افزایش مراکز اورژانس اجتماعی و همچنین تحقق حقوق پرسنل این مجموعه کمک کنیم و کیفیت خدمات مراکز اورژانس اجتماعی را ارتقا بدهیم.
ابتکار تاکید کرد: در واقع یکی از راهبردهای معاونت زنان و خانواده در دولت دوازدهم مقابله با خشونت است و بر این اساس یکی از ابعاد تحقق حقوق شهروندی و اصول قانون اساسی ما و همچنین یکی از ابعاد تحقق آرمان های متعالی انقلاب اسلامی و اسلام این است که باید تلاش کنیم تا جامعه سالمی را از نظر رفتارها داشته باشیم.
وی افزود: متاسفانه امروز در فضای مجازی و همچنین انتشار اخبار نادرست چه در کشور و چه و بیرون از مرزهای آن جریان های فعالی برای ناامید کردن مردم تلاش می کنند و نمی توانند سربلندی مردم کشور را ببینند و یکی از سیاست های مهم دولت دوازدهم مقابله با یاس و ناامیدی در همه زمینه ها است.
مشاور امور زنان و خانواده ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: مقابله با خشونت از سیاست های اصلی معاونت زنان و خانواده است و انتظار داریم لایحه مقابله خشونت علیه زنان هر چه زودتر از طریق دولت به مجلس برود و با یک پشتوانه قوی برای تحقق حقوق زنان این سرزمین تلاش کنیم.
ابتکار افزود: امیدواریم که لایحه حمایت از حقوق کودکان و نوجوانان که در حال حاضر از کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی خارج شده است و منتظر بررسی در صحن علنی مجلس شورای اسلامی است، هر چه زودتر در دستور کار صحن علنی مجلس قرار بگیرد و به تصویب برسد.
وی تصریح کرد: بسیاری از فعالیت های پرسنل اورژانس اجتماعی شامل مواردی است که باید در فرآیندهای قضایی و به دور از تبعیض و به صورت کاملا عادلانه مورد حمایت قرار بگیرد و راه کودک آزاری عده ای را که با عناوین مختلف حتی تحت عناوین مقدس، به این معضل دامن می زنند را ببندد و باید همه بخواهیم که نسبت به فرآیندهای قضایی بسیار عادلانه تصمیم گیری شود و راه تبرئه و قسر در رفتن خاطیان کودک آزاری را در راستای استیفای حقوق کودکان، به موقع مسدود کنند.
انتهای پیام/