وی در ادامه تصریح کرد: اعتماد سه قوه به سازمان بهزیستی کشور، اثربخشی کار این مجموعه و به ویژه اورژانس اجتماعی، برای کاهش معضلات و آسیبهای اجتماعی را افزایش داده است.
رئیس سازمان بهزیستی کشور خاطرنشان کرد: در سال جاری، در حالی ۱۵۰ اورژانس اجتماعی را راهاندازی کردیم که اعتبار کافی را در اختیار نداشتیم و مجلس شورای اسلامی از محل هدفمندی یارانهها اعتبار مورد نیاز را تامین کرد.
محسنی بندپی یادآور شد: با همکاری مجلس شورای اسلامی در سال جاری ۵۰ میلیارد تومان را برای ایجاد انگیزه در نیروهای اورژانس اجتماعی به این مجموعه تزریق کردیم.
رئیس سازمان بهزیستی کشور خاطرنشان کرد: سازمان بهزیستی کشور با 22 هزار نیروی متخصص، در خصوص مهار، کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی فعالیت و طرح های مختلفی را برای سایر گروه های جامعه هدف خود اجرا می کند.
محسنی بندپی یادآور شد: طرح نماد ویژه دانش آموزان در مدارس اجرا می شود و کارشناسان سازمان بهزیستی بسته های حمایتی مورد نیاز دانش آموزان در مقاطع مختلف را با هدف پیشگیری،به آن ها ارائه می دهد.
وی تاکید کرد: اورژانس اجتماعی برای نخستین بار در حوزه سلامت اجتماعی افراد ورود کرد و در تعریف سلامت اجتماعی باید به این نکته توجه داشت که سلامت روان، سلامت معنوی و سایر جوانب سلامت افراد را نیز در بر می گیرد.
رئیس سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: در برنامه ششم توسعه 30 بار نام سازمان بهزیستی کشور آمده است و تولیت سلامت اجتماعی نیز بر اساس ماده 57 این قانون به سازمان بهزیستی کشور واگذار شده است.
محسنی بندپی در ادامه افزود: خودکشی یک دفعه به وجود نمی آید و افرادی که تصمیم به چنین عملی می گیرند، باری از مشکلات را طی چند سال به دوش می کشند و عوامل اورژانس اجتماعی در سال جاری از وقوع بیش از 5 هزار مورد خودکشی جلوگیری کرده اند.
وی تصریح کرد: احیاء و برگشت دادن افراد به زندگی کار مهمی است که عوامل اورژانس اجتماعی در معضل خودکشی به آن توجه دارند و اقدامات ارزشمند و موثری را تاکنون به انجام رسانده اند.
انتهای پیام/