وی ادامه داد: تسهیل گری و گستردگی ارتباطات و تکنولوژی جدید، امنیت و بهداشت روانی را هم تهدید میکند و امروز کمتر کسی را میتوان یافت که فقدان امنیت روانی را به گردن جامعه نیندازد.
مدیر کل بهزیستی استان تهران تصریح کرد: بهزیستی از ابتدای فعالیت خود، در حوزه مسائل اجتماعی پیش قدم بود و تولیت کارهایی که بر عهده سه قوه بود را بر عهده گرفت.
باقری تاکید کرد: اگر در دهه 60 کسی میخواست به معضلات و آسیبهای اجتماعی بپردازد، به او این اجازه را نمیدادند و در دهه 70 و 80 نیز تقریبا وضعیت در خصوص آسیبهای اجتماعی چون اعتیاد و سایر موارد حتی در سطح دانشگاه نیز، به همین منوال بود.
وی در ادامه گفت: از سال 84 تا سال 92 در مجموع پردازش پرونده به مباحث و معضلات اجتماعی بسته شد و اگر فعالیتی هم در این حوزه صورت می گرفت فقط و فقط در قالب هیئت های مذهبی و تشکل های مشابه انجام می شد.
مدیر کل بهزیستی استان تهران خاطرنشان کرد: در سازمان بهزیستی از همان ابتدا معضلات و آسیب های اجتماعی مورد توجه قرار گرفتند و همین انباشت تجارب و کارشناسی عوامل بهزیستی بود که در قانون برنامه ششم توسعه نهادینه شد.
باقری افزود: با وجود اینکه بهزیستی یک نهاد اجتماعی است، خیلی از مواردی که مربوط به 3 قوه بود را بر عهده گرفت و مسئولیت مدیرت آنها را به خوبی به انجام رسانده است.
وی تصریح کرد: استان تهران بیش از 18 شهر بالای 50 هزار نفر و 8 شهر بالای 200 هزار نفر دارد و در سال گذشته 6 مرکز اورژانس اجتماعی در این استان فعالیت می کرد و در سال جاری نیز تعداد این مراکز به 16 مرکز رسید.
مدیر کل بهزیستی استان تهران یادآور شد: 170 پرسنل در اورژانس اجتماعی استان تهران در سال 95 مشغول به کار بودند که آمار فوق در سال جاری به 349 نفر رسیده است و همه در تلاش هستند که در جهت تاب آوری افراد و توانمندسازی آن ها خدمات قابل قبولی را ارائه دهند.
انتهای پیام/