هيئت وزيران در جلسه ۴/۱۱/۱۳۹۶ به پیشنهاد مشترک وزارتخانه هایبهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان برنامه و بودجه کشور و تأیید شورای عالی بیمه سلامت کشور و به استناد بند (الف) ماده (۹) قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور – مصوب ۱۳۹۵- تصویب کرد:
۱- تعرفه خدمات تشخیصی و درمانی در بخش خیریه از تاریخ ابلاغ این تصویبنامه به شرح ذیل تعیین میگردد:
الف – ارزیابی و معاینه پزشکان و کارشناسان پروانه دار در بخش سرپایی در مراکز خیریه
تبصره ۱- کلیه مقاطع تحصیلی مندرج در بند (الف) در صورتی میتوانند از تعرفه های مذکور استفاده نمایند که عنوان مربوط در پروانه مطب آنها درج شده باشد.
تبصره ۲- کارشناسان ارشد و دکتری تخصصی در علوم پایه (PhD) پروانهدار در صورتی میتوانند از تعرفههای کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی در علوم پایه (PhD) استفاده نمایند که کارشناسی ارشد یا دکتری تخصصی در علوم پایه (PhD) ثبت شده آنها مرتبط با رشته کارشناسی بوده و در پروانه فعالیت درج شده باشد.
تبصره ۳- متوسط زمان ارزیابی و معاینه برای پزشکان عمومی حداقل پانزده دقیقه، برای پزشکان متخصص حداقل بیست دقیقه و برای پزشکان فوق تخصص بیست و پنج دقیقه و روانپزشکان حداقل سی دقیقه تعیین می شود.
ب – سقف ضرایب تعرفه های خدمات تشخیصی و درمانی:
۱- ضریب ریالی ارزش نسبی خدمات دندانپزشکی: ۶۰۰ر۹ ریال.
۲- ضرایب کای کلیه خدمات و مراقبتهای سلامت بر مبنای کای واحد: (۶۰۰ر۲۸۵) ریال.
۳- ضریب ریالی کا در خدمات تشخیصی و درمانی مندرج در کتاب ارزش نسبی خدمات سلامت(به استثنای خدمات کدهای ۷ و ۸) که با علامت # مشخص شدهاند، اعم از اینکه در بخش سرپایی و یا بستری ارایه شود، یکسان و با ضرایب تعدیل شده: (۰۰۰ر۱۶۲) ریال.
۴- ضریب ریالی کلیه خدمات پیراپزشکی (پاراکلینیک) کتاب ارزش نسبی خدمات و مراقبتهای سلامت (کدهای ۷ و۸ کتاب) (۵۰۰ر۱۴۷) ریال.
۲- سقف تعرفههای هزینه اقامت (هتلینگ) در بیمارستانهای مشمول به شرح جدول ذیل تعیین میشود:
(ارقام به ریال)
۳- سهم سازمانهای بیمه گر پایه در خرید خدمات تشخیصی و درمانی از بخش خیریه از تاریخ ابلاغ این تصویبنامه به شرح زیر تعیین می شود:
الف – معادل نود (۹۰ %) درصد تعرفه دولتی خدمات تشخیصی و درمانی در بخش بستری.
ب – معادل هفتاد (۷۰ %) درصد تعرفه دولتی خدمات تشخیصی و درمانی در بخش سرپایی.
انتهای پیام/