کردی اظهار کرد: یکی از راهبردهای منطقه آزاد چابهار جلب مشارکت جوامع محلی است.
وی در این باره تصریح کرد: در این زمینه توفیقات خوبی داشتیم به صورتی که با خدمات آموزشی و فرهنگی به دنبال آموزش مهارت به ۱۰۰۰ بیکار بومی هستیم تا از بیکار بدون مهارت به بیکار ماهر برای به کارگیری در صنایع محلی تبدیل شوند. همچنین در حوزه فرهنگی و آموزش و پرورش نیز برنامه های متنوعی انجام داده ایم.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری- صنعتی چابهار گفت: با توجه به تاکیدات رهبر انقلاب بر توسعه سواحل مکران و ضرورت توجه به گنج پنهان نهفته در این سواحل، نگاههای مسئولین کشور به سواحل مکران و چابهار معطوف شده و دولت هم برنامههای توسعهای برای جنوب و سواحل مکران در نظر گرفته است.
وی ادامه داد: راهاندازی و توسعه صنایع دریایی نیز در طرح پهنهبندی سواحل مکران لکهگذاری شده است، اما هنوز اقدامی برای اجرایی شدن آن انجام نشده است که اصلیترین دلیل آن نیز نبود سرمایهگذار و یا مراجعه نکردن سرمایهگذار در این حوزه است.
کردی با اشاره به اینکه برای بهرهمندی بیشتر جامعه محلی بر صنایعی که مبتنی بر مزیت های رقابتی هستند تمرکز کردیم، گفت: در همین رابطه نخستین مجموعه پرورش ماهی در قفس را در ساحل تیس راهاندازی کردیم که فعالیت خود را آغاز کرده و در حال پرورش ماهی است.
انتهای پیام/گ