وی تصریح کرد: عملکرد مطلوب شرکت مس باعث خشنودی شرکت بورس و سهامداران شده است و خوشبختانه شرکت ملی صنایع مس ایران هم به لحاظ تولید، فروش و هم از نظر سودآوری وضعیت خوبی دارد.
معاون وزیر صنعت با اشاره به اینکه حوزه مس به مانند سایر صنایع معدنی مصداقی از اقتصاد مقاومتی است بیان کرد: طی سه سال گذشته دو کارخانه کنسانتره با هدف اشتغالزایی تعدادی از افراد بیکار به بهره برداری رسید.اکنون برای جلوگیری از خام فروشی یک گام به جلو رفته است.
رئیس هیأت عامل ایمیدرو گفت : بحران قیمت و تحریم قبل از برجام، فروش محصول کاتد را به یکی از مشکلات صنعت مس مبدل کرده بود اما با وجود این شرایط وضعیت مطلوبی به خود گرفته است.
کرباسیان ادامه داد: شرکت ملی مس و فولاد مبارکه دو شرکتی هستند که عملکرد نمونه ای در کشور دارند و جزو پنج شرکت برتر در زمینه سهام و بورس هستند.بطوریکه حداقل سه بار افزایش سرمایه داشته اند.این در حالیست که ظرف چهار سال گذشته شرکتهای فعال در حوزه سهامداری ،گاهی تا 90 درصد سهم خود را بین سهامداران تقسیم و نقدیندگی را از شرکت خارج کرده اند.
معاون وزیر صنعت بیان کرد: منافع سهامداری ، مسائل شرکت و نیز مسائل توسعه ای موجب شده است تا مدیران شرکت طرحهای نیمه تمام را تکمیل و طرحهای جدید را شروع کنند .همه اینها دست به دست هم داده اند تا شرکت مس شرکتی موفق باشد.
کرباسیان خاطرنشان کرد: با توجه به نمودار عملکردی شرکت مس، تلاش های بسیاری برای کاهش قیمت تمام شده کنسانتره صورت گرفته است به طوریکه قیمت آن از سال 92 از کیلویی 3515 به 2440 تومان کاهش پیدا کرده است.همچنی کاتد نیز از کیلویی 5198 به 3900 تومان کاهش یافته است.
وی با اشاره به اینکه در حوزه کرمان نزدیک به 17 هزار نفر به طور مستقیم در حوزه شرکتهای وابسته به مس فعال هستند بیان کرد: امیدواریم که به همت کارکنان مس و مردم منطقه در کرمان و آذربایجان، این شرکت با قوت حرکت کند.
گفتنی است؛مجتمع مس سرچشمه در 60 کیلومتری رفسنجان قرار دارد. قرار است در سفر 2روزه استانی رئیس جمهور به استان کرمان که از پنجشنبه اغاز شده است از طریق ویدئو کنفرانس 10طرح عمده و مهم صنعتی و معدنی در مجتمع مس سرچشمه افتتاح شود.
انتهای پیام/