وی افزود : احداث بیمارستان هزار و 150 تختخوابی هم به صورت مشارکتی در تبریز شروع شده و ساخت بیمارستان 723 تختخوابی هم در برنامه دانشگاه علوم پزشکی تبریز است.
به گفته وی ، این بیمارستانها تا چهار سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.
استاندار آذربایجان شرقی در تشریح برنامه های توسعه بخش راه در استان هم گفت : راه آهن دو خطه میانه – تبریز تا پایان سال به بستان آباد و سال آینده به تبریز خواهد رسید و با بهره برداری کامل از آن زمان سیر مسیر تهران تا تبریز 3 تا سه و نیم ساعت کاهش خواهد یافت.
خدابخش افزود : سال آینده همچنین جاده بستان اباد – سراب و تبریز – اهر به بهره برداری میرسد .
وی با بیان اینکه 30درصد جمعیت استان در روستاها زندگی میکنند از روستا به عنوان بنگاه اقتصادی مولد نام برد و بر تغییر باغداری و کشاورزی استان از حالت سنتی به صنعتی تاکید کرد.
وی منطقه ازاد ارس را یکی از فرصتهای هم اقتصادی استان برشمرد و با اشاره به فعالیت 270 واحد صنعتی در این منطقه خاطرنشان کرد : ارس بر پایه صنعت بنا شده و در بین 7 منطقه ازاد تجاری و صنعتی موفق ترین آنها در حوزه سرمایه گذاری صنعتی است.
استاندار آذربایجان شرقی انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی را به علت قابلیتها و ظرفیتهای تاریخی ، فرهنگی و طبیعی این کلانشهر دانست و افزود : با اقدامات و برگزاری جلسات مکرر با تورگردانان برای جلب مسافران خارجی و توسعه صنعت هتلداری و بخشهای زیربنایی گردشگری تلاش میکنیم از گردشگران داخلی و خارجی به خوبی میزبانی کنیم.
خدابخش به نقش تاثیرگذار مردم اذربایجان شرقی در برهه های مختلف اشاره و تاکید کرد: آذربایجان همانگونه که در طول تاریخ با اقدامات انقلابی و سرنوشت ساز و غیرت و بصیرت ، پیروزی انقلاب اسلامی را به سرانجام رساند ، همچنان پشتوانه ، مدافع انقلاب و ولایت فقیه و نظام اسلامی خواهد بود.
انتهای پیام/خ