سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اجرا یی شدن پروژه زیرگذر شوشتر

سرپرست فرمانداری شوشتر گفت: پروژه زیرگذر شوشتر با پیشرفت بیش از ۷۰ درصد در حال اجرا است به‌طوری‌که حفاری‌های آن انجام و تاکنون 256عدد شمع پایکوبی و نصب‌شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز ،  حسین پنبه‌دانه پور، سرپرست فرمانداری شوشتر بیان داشت: قریب 300متر سرستون بتن‌ریزی و آرماتوربندی پروژه زیرگذر این شهرستان انجام شده است.

وی با اشاره به تعداد 4 دوربرگردان در این زیرگذر افزود: تاکنون عملیات خاک‌برداری و زیرسازی 2 دوربرگردان به طول 17 و عرض 10متر انجام شده است.

پنبه دانه پور بیان کرد: تعداد800 اسلپ یا دیوار نماهایی که پشت ستون قرار می‌گیرند تاکنون تولیدشده و پروژه در این زمینه 90 درصد پیشرفت داشته است.

سرپرست فرمانداری شوشتر با اشاره به عرض این زیرگذر افزود: خاک‌برداری از قسمت‌های انتهایی پروژه به طول 35متر و عرض 16متر انجام و به مرحله پایانی رسیده است.

وی گفـت: شهرداری تمام تلاش خود را جهت تکمیل هرچه سریع‌تر این پروژه به کار گرفته و پیمانکار با تمام اکیپ‌های اجرایی مشغول اجرای عملیات است.

انتهای پیام/م

پروژه زیرگذر شوشتر بیش از 70درصد پیشرفت فیزیکی دارد

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.