وی با اشاره به نحوه شکل گیری انقلاب اسلامی با عنوان اینکه کسی تصور تشکیل انقلاب اسلامی و دینی را در ایران نداشت، افزود: زمانی که بحث انقلاب و بحث حضور مردم علیه رژیم ستم شاهی شکل می گرفت دو دسته چپ و راست در کشور وجود داشتند به طوری که چپها دین را به کلی قبول نداشتند و دنبال کمونیست بودند و راستها نیز به دنبال سکولاری و لیبرالی و بیشتر به دنبال جدایی دین از سیاست بودند.
استاندار همدان با بیان اینکه انقلاب اسلامی در ایران با زعامت امام راحل و با شعار «استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی» شکوهمندانه پیروز شد، گفت: در این انقلاب هم جمهوریت و هم اسلامیت وجود داشت و خوشبختانه با وجود اینکه مردم با دست خالی و سینه ای پر از انتقاد ورود کرده بودند با رهبری امام راحل و تقدیم شهدای بسیار انقلاب به ثمر نشست.
استاندار همدان با بیان اینکه تا زمانی که مردم از انقلاب و نظام دفاع کنند نظام بیمه است، افزود: یاد و خاطره امام خمینی (ره) و همه شهدا انقلاب را گرامی می داریم.
وی به برجام اشاره کرد و گفت: آمریکایی که چاره ای جز مذاکره با ایران نداشت، پای میز مذاکره نشست و 6 کشور به علاوه 28 کشور اتحادیه اروپا وارد مذاکره شدند و نتیجه آن برجام بود.
نیکبخت بابیان اینکه درداخل کشور تلاش های برای تضعیف برجام صورت گرفت، بیان کرد: برجام به طورکامل اجرایی نشد چون دسیسهها کامل برطرف نشده است.
استاندار همدان به اثرات اجرای برجام در کشور اشاره کرد و گفت: صادرات نفت قبل از برجام 800 هزار بشکه بود که امروز به 2.5 میلیون بشکه رسیده است.
وی به مشکلات راه آهن همدان تهران اشاره کرد و گفت: این خط راه آهن در دولت اصلاحات در سال 83 و در سفر مقام معظم رهبری تصویب شده بود.
نیکبختبیان کرد: در دو دولت بعدی 800 میلیارد دلار پول به کشور آمد اما برای راهآهن کاری نشد و این زمانی بود که باید ریل وارد میشد اما در دولت تدبیر و امید تحریمها به گونهای شد که اگر هم پول وجود داشت، نمیشد ریل وارد کند.
استاندار همدان با تأکید بر اینکه با برجام دولت توانست قرارداد ریل را منعقد کنند، گفت: در دولت یازدهم هم ادامه آمادهسازی زیرساخت انجام شد که اگر برجام نبود همچنان باید دنبال ریل بودیم.
وی به طرح های اجرا شده در ااستان همدان اشاره کرد و گفت: 200 مگاوات انرژی خورشیدی یا اجرا شده جدای از این 100 مگاوات دیگر در تویسرکان است که 40 مگاوات آن آماده بهرهبرداری است.
استاندار همدان با اشاره به عملکرد راهداری استان در بارش های اخیر بیان کرد: در ایام بارشها حوزه راههای استان همدان باز بود و حتی به حوزه راه استان تهران، مرکزی و قزوین هم کمکرسانی شد.
وی با بیان اینکه دولت به جد تصمیم دارد که در رابطه با بافت های ورود پیدا کند، گفت: عملیات اجرایی را در تمام شهرهای کشور اجرایی شده است و همدان و تهران از استان های پیشرو این طرح بوده است.
نیکبخت به بافت فرسوده استان همدن اشاره کرد و گفت: استان همدان 5 هزار هکتار برای احیای بافتهای فرسوده آماده کرده و تاکنون حاشیه شهر و 15 هزار نفر در کشور برای احیای بافت فرسوده تسهیلات دریافت کردهاند.
استاندار همدان با اشاره به تشکیل ستاد اقتصاد مقاومتی در استان همدان گفت: استان همدان از استانهای پیشقدم در این حوزه بوده است.
وی با بیان اینکه به نام طرح رونق تولید 600 میلیارد تومان به همدان اختصاص یافته است و 300 میلیارد تومان نیز خود استانداری تخصیص داده است، گفت: از 600 میلیارد تومان بودجه طرح رونق تولید بیش از 420 میلیارد تومان آن را پرداخت کردهایم .
استاندار همدان با تأکید بر ایجاد هر چه بیشتر اشتغال در استان همدان، گفت: ایجاد اشتغال برای 19 هزار و 800 نفر سهم همدان برای سال 96 است که تا خرداد و تیرماه سال بعد ادامه دارد.
وی ادامه داد: تاکنون نزدیک به 15 هزار نفر با تسهیلاتی که پرداخت شد، سهم اشتغال عملیاتی شده است.
وی با اشاره به میزان صرفهجویی آب در همدان گفت: 85 درصد کل زمینهای آبی استان را آبیاری تحت فشار انجام دادیم و میانگین کشور در این زمینه 42 درصد بوده است.
نیکبخت با بیان اینکه 2 هزار چاه غیرمجاز مسدود شده است، گفت: وضعیت آب همدان بحرانی است که امیدواریم کشتهای پرآببر را کاهش دهیم.
وی با بیان اینکه 8 هزار و 600 میلیارد تومان سرمایهگذاری بخش خصوصی در همدان انجام شده است، گفت: در جلسه وزیر اقتصاد و دارایی برای پتروشیمی ،هم وزیر اقتصاد و دارایی و هم فرزندان مرحوم علاقبندیان آماده همکاری هستند تا پروژه پتروشیمی ادامه یابد.
وی در خصوص تعامل نمایندگان مجلس و همکاری با مجموعه استان و استانداری بیان کرد:نمایندگان مجلس تاکنون هر جایی که لازم بود برای توسعه استان با بنده همکاری کردند.
استاندار همدان از ایجاد پالایشگاه نفت در همدان خبر داد و گفت: این پروژه 10 هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری نیاز دارد که قرار است با حضور وزیر نفت در جنب پتروشیمی ابنسینا، اجرایی شود.
وی به برگزاری رویداد گردشگری 2018 همدان اشاره کرد و گفت: سال آینده دو رویداد بزرگ در همدان برگزار میشود که خود نشان از ظرفیت عظیم و بی نهایت همدان در بحث گردشگری دارد..
استاندار همدان اضافه کرد: تیرماه امسال تمام کشورهای آسیایی در قالب رویداد گردشگری «همدان پایتخت گردشگری آسیا» در این استان حضور خواهند بود؛ باید برای این مهم خیلی کار شود که در همین راستا به کمک و تبلیغات رسانهها نیاز داریم.
وی با بیان اینکه عایدی این اجلاسها معرفی ایران و همدان است، گفت: اجلاس جهانی گردشگری نیز با حضور 180 کشور در همدان برگزار خواهد شد و این استان تا چند ماه روی آنتن کشور خواهد رفت.
استاندار همدان در ادامه با بیان اینکه امسال به نام سال باباطاهر نامگذاری شده است و همایش باباطاهر در 189 اسفند در همدان برگزار می شود، گفت: این رویداد بسیار مهم و با ارزش است و باید تمامی تلاش ها در جهت برگزاری باشکوه این رویداد مهم صورت گیرد.
نیکبخت با بیان اینکه در دهه فجر حدود یکهزار پروژه در استان همدان داریم، گفت: هزار میلیارد تومان اعتبار این پروژهها است و اشتغالزایی آن نیز 2 هزار و 680 نفر است.
نیکبخت خاطر نشان کرد: در دهه فجر 840 پروژه در همدان افتتاح می شود و 70 پروژه نیز کلنگ زنی خواهد شد.
انتهای پیام/ج