وی افزود: معادنی که تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست هستند در زمان اکتشاف و بهره برداری باید از سازمان محیط زیست استعلام بگیرند.
کلانتری گفت: معادن دیگر نیز موظف به رعایت ضوابط سازمان محیط زیست هستند چرا که معدن در طبیعت است و بهره برداری معدنی ، بر طبیعت اثرمی گذارد، از این رو اگر ما از معدن بهره برداری و بعد آن رها و بهسازی نکنیم در این صورت با فرسایش خاک ، باد، از دست دادن طبیعت ، گونه های گیاهی و جانوری رو به رو خواهیم بود.
وی ادامه داد:برای توسعه باید فعالیت و بهره برداری معدنی انجام شود اما در کنار آن به حفظ منابع طبیعی و محیط زیست نیز توجه شود.
مدیر کل اداره محیط زیست استان تهران تصریح کرد: یک معدن می تواند بهره برداری و بهسازی شود و همچنین می تواند دوباره در طبیعت به حالت اولیه خود بازگردد اما اگر قرار بر این باشد هرجا را شخم زده و رها کنیم، آن منطقه دیگربه توسعه پایدار نخواهد رسید .
وی با بیان اینکه توسعه ای که مد نظراست باید پایدار، بلند مدت وبا رعایت حقوق نسل های آینده باشد و معدنچی باید مسئولیت اجتماعی داشته باشد، ادامه داد: اگر قرار است درخت یا بوته ای قطع شود و یا جاده ای احداث شود حتما باید در کنار آن بهسازی محیط زیست هم صورت گیرد .
کلانتری گفت: برای بهره برداری از معادن باید این را در نظر گرفت که چه چیزی را از دست می دهیم وچه چیزی را به دست می آوریم .
وی ادامه داد: خوشبختانه ضوابط محیط زیستی توسط دستگاه های متولی اکتشاف و بهره برداری از معادن رعایت می شود و سازمان محیط زیست نیز بر آنها نظارت می کند .
مدیر کل محیط زیست استان تهران تاکید کرد: باید دیدگاه حفظ بدون بهره برداری در دستگاه های حاکم درمحیط زیست را حفظ کنیم اما بهره برداری اصولی ، پایدار و بلندمدت نیز داشته باشیم.
انتهای پیام/