وی افزود: در هر استان به صورت منطقهای فارغالتحصیلان اورولوژی طی 3 تا 5 سال حضور پیدا خواهند کرد که در این راستا در نظر داریم بحث آمایش را توسعه دهیم به صورتیکه هر استان به صورت منطقهای سلامت جامعه در زمینه اورولوژی را پایهگذاری کند و شاهد پایهگذاری آمایشی در استانهای گوناگون باشیم.
نایب رئیس انجمن اورولوژی افزود: قبل از انقلاب تعداد اورولوژیستها انگشتشمار بودند اما خوشبختانه در 3 دهه اخیر با برنامهریزی و اصرار انجمن اورولوژی شاهد افزایش آمار رزدینتها هستیم به طوریکه بیش از 1200 اورولوژیست در کشور مشغول به کار هستند.
وی اظهار کرد: توانمندی و تعداد اورولوژیستهای کشور سبب شده تا در زمینه پیوند کلیه ایران حرفهای زیادی برای گفتن داشته باشد و همچنین دیگر بیماران از اقصینقاط کشور به تهران مراجعه نکنند زیرا در تمام مراکز استانها مراکز درمانی اورولوژی و پزشکان مجرب حضور خواهند داشت.
پورمند افزود: در برخی از مراکز درمانی حدود پنج هزار پیوند کلیه و در سایر استانهای کشور چندین هزار پیوند کلیه گزارش شده است که به جرأت میتوان گفت در زمینه پیوند کلیه مشکلی نداریم و در بیمارستانی لبافینژاد، هاشمینژاد و سایر بیمارستانها بالغ بر چندین هزار پیوند کلیه انجام میشود.
وی در پایان از به روز رسانی آموزش فارغالتحصیلان اورولوژی در کشور خبر داد و یادآور شد: توانمندی محققان و متخصصان اورولوژی باعث شده تا در سطح بینالمللی فرصت خوبی پیدا کنیم و امیدواریم شاهد نتایج مطلوبی در عرصه سلامت جامعه باشیم.
انتهای پیام/