سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی؛

ترویج برند غذای آذربایجان، رمز ماندگاری گردشگران در استان

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی ،معرفی برند غذای آذربایجان را از عوامل مهم در جذب و ماندگاری گردشگران دانست.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛"مرتضی آبدار"مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی ،در نخستین همایش انجمن حرفه ای واحدهای رفاهی، تفریحی و پذیرایی گردشگری آذربایجان شرقی با اشاره بر اهمیت انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی از سوی سازمان همکاری های بین المللی اسلامی، اظهار کرد: سازمان همکاری های بین المللی اسلامی پس از سازمان ملل دومین سازمان مهم فعال در جهان است که انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی از سوی این سازمان، برای تاریخ بی بدیل آذربایجان، رویدادی تاریخی و جاودان خواهد بود.

وی ادامه داد: اداره کل میراث فرهنگی استان به عنوان ستاد اجرایی و برنامه ریزی تبریز ۲۰۱۸ اهداف و زیرساخت های این رویداد بزرگ را با همکاری بخش های دولتی و خصوصی پیش می برد، لذا این سازمان با نظارت و بررسی عملکرد و فعالیت ها و استفاده از ظرفیت فعالان بخش خصوصی، در نظر دارد زمینه مناسبی را برای توسعه صنعت گردشگری استان فراهم سازد.

آبدار تاکید کرد: بر هیچ کس پوشیده نیست که بخش عمده ای از اشتغال دنیا بر صنعت گردشگری استوار است و می تواند اقتصاد جوامع را متحول سازد، لذا جهت پیشرفت و استفاده از موقعیت به وجود آمده باید با به کارگیری ظرفیت های مختلف استان در حوزه های مختلف فرهنگی، تاریخی، هنری و صنایع غذایی، زیرساخت های لازم را جهت جذب گردشگر بیشتر فراهم سازیم.

وی ادامه داد: حوزه غذا در عرصه گردشگری یکی از مهم ترین ظرفیت های جذب گردشگر به شمار می آید، لذا فعالیت بخش خصوصی در بهبود و پیشرفت این حوزه بسیار حائز اهمیت است، در همین راستا استان آذربایجان شرقی به عنوان یکی از مهمترین استانهای کشور در حوزه غذا، همواره در تلاش است تا بهترین خدمات را در این بخش به گردشگران خود ارائه دهد.

مدیرکل میراث فرهنگی استان در ارتباط با ایجاد بستر مناسب جهت گسترش و بهبود حوزه غذایی شهر تبریز و تبدیل این ظرفیت به برندی مطرح در سطح ملی و فرا ملی، اظهار کرد: اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان آذربایجان شرقی با همکاری انجمن حرفه ای واحدهای رفاهی، تفریحی و پذیرایی، در راستای ارائه خدمات غذایی با کیفیت و اصیل آذربایجان، دوره های آموزشی موثری را در جهت ارتقا ارائه خدمات به گردشگران در طول سال ۲۰۱۸ ، برگزار خواهد کرد تا غذای اصیل آذربایجان به عنوان برندی اصیل در میان سایر شاخص های مطرح فرهنگی استان، جای گیرد.

آبدار در پایان سخنان خود با تاکید بر اینکه ارائه و معرفی غذای اصیل آذربایجان در رویداد بزرگ تبریز ۲۰۱۸ به واسطه مشارکت و همراهی اصناف پیشکسوت این حوزه میسر خواهد بود، ادامه داد: ترویج غذای سنتی و اصیل آذربایجان باید در اولویت کاری فعالین این صنف باشد و رستوران ها باید در ارائه برند غذای آذربایجان تلاش کنند، چرا که یکی از اصلی ترین ظرفیت های جذب گردشگر منطقه آذربایجان، تنوع کم نظیر غذایی آن است.

انتهای پیام/خ

  ترویج غذای سنتی و اصیل آذربایجان شرقی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.