وی افزود: نگهداری لاشه ها پس از ذبح در سالن پیش سرد موجب سالم سازی گوشت و از بین رفتن اجرام بیماری زا همچون عامل بیماری تب مالت، ویروس تب خونریزی دهنده تب کریمه کنگو می شود.
این مسئول ارتقای بهداشت و سلامت مصرف کنندگان و افزایش کیفیت گوشت را از دیگر مزایای تجهیز کشتارگاه به سیستم پیش سرد عنوان کرد.
وی گفت: در این سالن گوشت استحصالی در دمای صفر تا ۴ درجه سانتی گراد به مدت ۲۴ ساعت نگهداری می شود.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان پاوه مجموع کشتار طی ۱۰ ماه گذشته در کشتارگاه دام شهرستان پاوه را ۱۰ هزار و ۵۰۰ راس دام سبک و ۷۹۰ راس دام سنگین اعلام کرد.
این مقام مسئول بیان کرد: همچنین ۳۸ راس دام سبک، یک راس دام سنگین و بیش از ۱۵ تن فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف از چرخه مصرف توسط بازرس کشتارگاه این شبکه خارج و معدوم شده است.
انتهای پیام/ز