وی با اشاره به وجود بیش از هزار و ۸۰۰ اثر تاریخی ثبت ملی شده در استان همدان و وجود جاذبه های طبیعی در این استان افزود: ایجاد پیاده راه ها ، مدرسه طبیعت کارگاه های باستان شناسی به خصوص در بخش کودک میزبانی جشنواره های فیلم و تاتر کودک میتواند بر جذب گردشگران در بخش کودک و نوجوان ما را کمک کند.
مدیر کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان همدان با اشاره به تجربه موفق در برگزاری جشنواره مبل و منبت در ملایر گفت : در این برنامه با مشارکت خود مردم توانستیم موفق ترین میزبانی و جذب گردشگر را در میان شهر های می شود در یک حرفه یا هنر را داشته باشیم و به تناسب آن بیشترین درآمدزایی و رونق بازار سهم مردم این شهر شد.
مالمیر به عنوان مسوول کمیته رویداد های همدان پایتخت گردشگری آسیایی گفت: با هماهنگی با سایر دستگاه های دولتی و خصوصی از جمله جامعه هتلداران استان زمینه های زیر ساختی نظیر راه ها ،راه آهن و فرودگاه در استان فراهم است .
و ی در ادامه خاطر نشان کرد: ورودیهای شهر ساماندهی وظرفیت های دیگر از جمله هتل ها ، سالن های ورزشی پارک ها و زمینه سازی برای مشارکت مردم فراهم شده است .
مالمیر از تلاش ها برای جذب اعتبار این رویداد بزرگ گردشگری در استان خبر داد و اظهارداشت : با توجه به اینکه بودجه امسال تیرماه بسته و ابلاغ ها برای تایید میزبانی همدان به عنوان پایتخت گردشگری آسیایی در سال ۲۰۱۸ بعد از آن نهایی شد ما تلاش داریم از سهم بودجه های تعیین شده هر بخش و دستگاه و سرمایه گذاری مردم برای میزبانی استفاده کنیم و در برنامه بودجه سال بعد به دنبال ردیف بودجه برا ی این رویداد بزرگ گردشگری باشیم .
انتهای پیام/ا