وی ادامه داد: بحث توانمندسازی جامعه هدف تحت پوشش سازمان بهزیستی کشور، به ویژه دانشجویان تحت پوشش، جزء اولویت های اصلی این سازمان است و بهترین نوع توانمندسازی مددجویان تحت پوشش، توانمندسازی از طریق اقدامات و کارهای فرهنگی همچون تربیت مربی قرآن کریم است.
مسئول امور فرهنگی بهزیستی کشور خاطرنشان کرد: در جهت ترویج فرهنگ قرآنی، سازمان بهزیستی کشور، با اجرای طرحی نسبت به برگزاری کلاس ها و کارگاه های تربیت مربی قرآن کریم، با امضای یک تفاهم نامه مشترک با جهاد دانشگاهی کشور اقدام کرده است و پس از این تفاهم نامه 700 نفر اعلام آمادگی کردند و در نهایت 200 نفر از این افراد پذیرش شدند.
سید محمدی تصریح کرد: این 200 دانشجو که از سراسر کشور در دوره تربیت مربی قرآن شرکت میکنند، از امروز هفتم بهمن ماه سال جاری، در 6 استان، به مدت 10 روز آموزش های لازم را فرا می گیرند و پس از پایان دوره به عنوان استاد و مربی قرآن کریم در محافل قرآنی دانشجویی، در خوابگاه ها و همچنین در محله ها نسبت به آموزش افراد اقدام می کنند.
وی یادآور شد: بیش از نیمی از دانشجویان حاضر طرح تربیت مربی قرآن کریم سازمان بهزیستی را مددجویان حوزه توانبخشی و افراد دچار معلولیت های مختلف مثل نابینایان و معلولان جسمی و حرکتی تحت پوشش این سازمان تشکیل می دهند.
مسئول امور فرهنگی بهزیستی کشور اضافه کرد: دانشجویان بی سرپرست و همچنین مددجویان شبانه روزی نیز در بین مربیان طرح تربیت مربی سازمان بهزیستی کشور حضور دارند.
سید محمدی افزود: دوره آموزشی تربیت مربی قرآن کریم امسال برای نخستین بار از طرف سازمان بهزیستی کشور برگزار می شود و پس از آن در سال های آینده، دوره آموزشی فراگیری مفاهیم قرآنی نیز ویژه دانشجویان تحت پوشش برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/