وی ادامه داد: از آنجا که رسالت اصلی این مراکز، تربیت نیروهای متخصص و متعهد برای خدمت به کشور است، بی شک توجه به کیفیت آموزش در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور، که اثرات آن بطور مستقیم در کارآیی دانش آموختگان این مراکز قابل مشاهده است، از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
کیوانی تصریح کرد: ارتباط دانشگاهها با صنعت به عنوان یکی دیگر از راهکارهای ارتقای کیفیت آموزش در دانشگاه ها است و باید دانشگاه ها در این مسیر قدم بردارند.
معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه خوارزمی تصریح کرد: بالا رفتن کیفیت آموزش کشور از هر جهت باعث رشد جامعه است و نتایج مثبتی به همراه دارد.
کیوانی گفت: اگرچه ممکن است در کوتاه مدت دانشجویان از سخت گیریهای آموزشی احساس ناراحتی نمایند، اما وقتی متوجه شوند که این اقدامات به دلیل دلسوزی، بالاتر رفتن کیفیت آموزش است تا این قشر عظیم جامعه پس از فارغ التحصیلی کارآیی بیشتری داشته باشند و راحت تر جذب محیط کار شوند، احساس رضایت میکنند.
وی بیان کرد: کاهش مداوم کیفیت آموزش کشور و سیر نزولی کارآیی دانش آموختگان دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور می تواند لطمات جبران ناپذیری به عرصه دانش و پژوهش کشور وارد کند.
کیوانی گفت: عنصر محوری در ارتقای کیفیت دانشگاه، استاد است، استادان دانشگاه باید دارای مهارتهای بالایی باشند تا کیفیت آموزش افزایش یابد.
معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه خوارزمی ضمن تاکید بر برگزاری دورههای دانش افزایی و معرفت افزایی؛ افزود: این دوره حدود 4 سال است که در 2 بازۀ زمانی بهمن و شهریور ماه با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه برگزار می شود.
وی همچنین از تشکیل گروه مشاوران کیفیت در دانشگاه خبر داد و گفت: ما با استفاده از نظرات اعضای هیئت علمی در دانشکدهها که به عنوان مشاوران کیفیت انتخاب می شوند؛ نقاط ضعف آموزشی دانشکدهها، نظارت بر پایان نامه و رساله ها را بررسی میکنیم.
انتهای پیام/