وی افزود: هر اسکان 3 مرحله دارد که مرحله اول چادر، مرحله دوم اسکان موقت و مرحله سوم اسکان دائم است که مردم اکنون در کانکسها اسکان دارند و باید هر چه زودتر روی نیازهای اولیه مردم فکر و برنامه ریزی شود.
قائم مقام ریاست اورژانس در حوزه مدیریت بحران اظهار کرد: طی بازدید گذشته از منطقه به این نتیجه رسیدیم که عموم مردم از خدمات اورژانس، وزارت بهداشت و خدمات سلامت راضی هستند اما خدمات بهداشت روان باید قویتر عمل کند.
وی بهداشت روان در بحران را گام اساسی در حیات بخشی مردم آسیب دیده و همچنین پرسنل امداد و نجات عنوان کرد و افزود: نباید فراموش کنیم که پرسنل امداد نیازمند خدمات بهداشت روان هستند و مسئولان بهداشت و روان در سازمان بهزیستی و سایر عرصهها باید برای این افراد برنامه ریزی داشته باشند.
خانکه افزود: مشاورههای تخصصی برای مردم و تامین نیازهای اولیه گام مهمی در مدیریت بحران است که امیدواریم این عرصهها نیز همانند گام قوی و عملیاتی سلامت و اورژانس بتوانند در ارتقاء خدمات این دسته از هموطنانمان گام بردارند.
قائم مقام ریاست اورژانس در حوزه مدیریت بحران در پایان آمادگی تختهای بیمارستانی و اورژانس کشور در حوادث و بلایا را نقطه امید بخش عنوان کرد و یادآور شد: با برنامه ریزیهای انجام شده میتوانیم شاهد استمرار رضایتمندی مردم در عرصه خدمات اورژانس و سلامت باشیم.
انتهای پیام/