دبیر جشنواره ملی نوآوری با اشاره به اینکه در بحث نوآوری خلأهایی موجود است، گفت: سعی کردیم با توجه به قوانین موجود در اقتصاد مقاومتی به رفع این خلأهای موجود بپردازیم تا نوآوری در تولید محصولات جدی گرفته شود.
وی خاطرنشان کرد: جز فرهنگسازی، شناسایی محصول برتر حوزه فناوری ایرانی یکی دیگر از اهدافی بود که ما به دنبال محقق کردن آن بودیم و در سال ابتدایی برگزاری این جشنواره سعی کردیم تا با پایه علمی و ایجاد فضای دانشگاهی کار را پیش ببریم، اما امسال روند کمی تغییر یافته و در کنار کار دانشگاهی دولت و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم در کنار ما قرار گرفته است.
اسدی در خصوص محصولاتی که مورد تقدیر قرار گرفتند، یادآور شد: پس از ارزیابیهایی که انجام گرفت، 37 محصول مورد شناسایی قرار گرفتهاند که 21 محصول به مرحله بعد رفتند و از میان آنها 16 محصول برتر از میان 14 شرکت به عنوان محصول برتر حوزه خلاقیت و فناوری ایرانی مورد تقدیر قرار خواهند گرفت؛ امید است این روند ادامهدار باشد تا محصولات خلاق ایرانی مورد شناسایی و تقدیر قرار گیرند.
داوود رشتچیان معاون آموزشی دانشگاه صنعتی شریف در ادامه این اختتامیه با اشاره به اینکه دانشگاه، کارخانه آدمسازی است، گفت: کاری که دانشگاه انجام میدهد این است که محصولات مورد نیاز را با توجه به دانش دانشجویان تولید کند.
معاون آموزشی دانشگاه صنعتی شریف اظهار کرد: برای آنکه بتوانیم در دنیای صنعتی مسیر سالمی را طی کنیم، باید مدیریت نوین جایگزین مدیریتهای منسوخ گذشته شود تا با توجه به پتانسیلهای موجود در کشور مدیریت درست و روشنی انجام شود.
انتهای پیام/