این مقام انتظامی، رسالت وجودی مشاوران در مراکز مشاوره و واحدهای مددکاری اجتماعی کلانتریها را آگاهسازی و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی دانست و افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون با تلاش کارشناسان مشاوره و مددکاری، ۶ هزار و ۱۲۴ نفر از خدمات مشاوره، روانشناسی و مددکاری پلیس بهرهمند شده اند.
سرهنگ عامری با اشاره به اینکه خدمات مشاورهای به ۵۹۶ نفر در مرکز مشاوره آرامش و ۵ هزار و ۵۲۸ نفر نیز در واحدهای مشاوره و مددکاری کلانتریهای سطح استان ارائه شده است، خاطر نشان کرد: از تعداد کل پروندههایی که به دوایر مشاوره و مددکاری کلانتریهای سطح حوزه استحفاظی ارسال شده است ۸۰% این پروندهها منجر به سازش و مصالحه شده است.
وی با اشاره به مصالحه ۸۰ درصدی پروندههای ارجاعی به مراکز مشاوره و مددکاری این فرماندهی از ابتدای سال جاری تاکنون، یاد آور شد: تلاشها و پیگیریهای مداوم مشاوران انتظامی در مواجهه با مسائل اجتماعی و فرهنگی هر روز بیشتر از گذشته نمود پیدا میکند.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان سیتان و بلوچستان در پایان سخنان خود ابراز امیدواری کرد با توسعه و تقویت واحد اجتماعی کلانتریهای سطح استان و شناسایی و بکارگیری کارشناسان مجرب و مرتبط با این حوزه، شاهد کاهش آسیب ها، معضلات و مشکلات خانوادهها باشیم.
انتهای پیام/ع