تهرانی گفت: هیچ بیماری براساس آمارهای پزشکی برای درمان برنامه ریزی نمیکند، بلکه باعث یاس و گاها ناامیدی میشود.
وی افزود: همیشه بحث مسائل اخلاقی و قانونی در موضوعات پزشکی ابهامات زیادی داشته است و چالش های زیادی را به دنبال دارد و اگر این ابهامات را بتوانیم برطرف کنیم، نتیجه مستقیم آن، بهتر شدن کیفیت زندگی بیماران و خانواده هاست که با یک بیماری در طول سال های زیاد مجبور هستند دست و پنجه نرم کنند؛ به همین منظور در این کنگره پنلی را با نام اخلاق برگزار کردیم که تا حدودی بتوانیم بعضی ابهامات اخلاقی و قانونی را در بیماران برطرف کنیم.
مدیر عامل انجمن صرع ایران در ادامه در خصوص آمارهای پزشکی مطرح کرد: همیشه در کنگره های پزشکی بحث هایی که به وجود می آید، آمارهای پزشکی است که اولین سوال آمار مبتلایان به بیماری- تعداد بیماران- چند درصد بیمار و... است و بحث درصد و اعداد و ارقام همیشه به چشم می خورد؛ بنده به عنوان یک پزشک متخصص مغز و اعصاب و علوم رفتاری صراحتا اعلام می کنم که بحث های آماری به هیچ وجه در رسانه های عمومی برای خانواده ها و بیماران مشکل گشا نخواهدبود، بلکه مشکل ساز است.
وی تصریح کرد: آمارها بیشتر به درد متخصصان و مسئولینی می خورد که در این حوزه ها فعالیت دارند که باید براساس آن برنامه ریزی کنند.
مدیر عامل انجمن صرع ایران افزود: هیچ بیماری براساس ( درصد مبتلایان به بیماری و ... ) برای بیماری خود برنامه ریزی نمی کند، بلکه باعث یاس و گاها ناامیدی می شود؛ آمارهای پزشکی تنها برای تهیه بولتن ها و گزارشات پزشکی به مقام های مسئول است و متخصصان و پزشکان ما باید از ذکر آمار برای عموم مردم و بیماران خودداری کنند.
انتهای پیام/