وی، از گسترش مراقبتهای پرستاری در منازل خبرداد و افزود: در این راستا طرح پرستار جامعهنگر در استان بوشهر باهدف توسعه مراکز مشاوره و مراقبت پرستاری در منزل اجرا میشود.
قاسمی از فعالیت پنج مرکز مشاوره و ارایه مراقبتهای پرستاری در منزل و ایجاد سه مرکز مشاوره و مراقبت در منزل بیمارستانهای وابسته به دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد.
مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بابیان اینکه آییننامهای تحت عنوان چگونگی تأسیس مراکز مشاوره و ارایه مراقبتهای پرستاری در منزل ابلاغشده است، اظهار داشت: این برنامه عملیاتی در حوزه معاونت پرستاری باهدف توسعه مراکز مشاوره و مراقبت پرستاری در منزل انجامشده که طبق برنامه باید تا پایان برنامه ششم به ازای هر 50 هزار نفر یک مرکز ایجاد شود.
وی، افزایش کیفیت مراقبت، پیشگیری از بستریهای غیرضروری، کاهش هزینههای درمان، کاهش خطر ابتلا به عفونتهای بیمارستانی را از جمله فواید مراقبت در منزل دانست و بیان کرد: آسایش و اطمینان بیمار و خانواده، بازگشت سریعتر بیمار به زندگی عادی، روحیه سالمتر و شادابتر بیمار که در کنار خانواده است، از دیگر مزیتهای پرستاری در منزل است.
رئیس نظام پرستاری استان بوشهر نیز با بیان اینکه برای هر تخت بیمارستانی باید 1.2تا 2.8 پرستار وجود داشته باشد افزود: اکنون 2هزار و 500 پرستار در 15 بیمارستان دانشگاهی و غیردانشگاهی استان بوشهر فعالیت میکند که بر اساس استانداردهای تعریف شده با کمبود پرستار مواجه هستیم.
حسین پوپ با بیان اینکه پرستاران بیشترین ارتباط با بیماران دارند افزود: پرستاران در حوزه آموزش، بالینی، مدیریتی، پزشک خانواده و بهداشت نقشی موثر و مهم ایفا میکنند.
وی شناخته نشدن جایگاه پرستاری در جامعه را از مهمترین مشکلات این قشر عنوان کرد و افزود: تبیین جایگاه پرستاری در جامعه کمترین کاری است که باید برای آنان در جامعه انجام شود.
رئیس نظام پرستاری استان بوشهر بدون اشاره به میزان طلب پرستاران خاطر نشان کرد: در 10 ماه امسال اضافه کار و کارانه پرستاران استان بوشهر پرداخت نشده است.
پوپ بی عدالتی در پرداخت ها را از جمله مشکلات پرستاران عنوان کرد و گفت: برخی از مشاغل متناسب با سختی کاری که دارند حقوق مناسبی به آنها تعلق نمیگیرد که این نوعی بی عدالتی در پرداخت بهشمار میرود.
در این مراسم از پرستاران نمونه استان بوشهر تجلیل شد.
انتهای پیام/م