وی با بیان اینکه سههزار و 300 نفر امسال مهارتافزایی شدند خاطر نشان کرد: در 9 ماه امسال سه هزار و 300 نفر در قالب 532 هزار و 504 نفر ساعت آموزش در چهار خوشه، خدمات، صنعت، کشاورزی و فرهنگ و هنر به علاقه مندان به فراگیری مهارت در شهرستان گناوه ارائه شده است.
حقیقی با بیان اینکه ارتقای آموزشهای مهارتی و فنی و حرفهای در شهرستان گناوه زمینهساز توسعه اشتغال و کارآفرینی در این منطقه میشود، اظهار داشت: آموزشهای مهارتی در بر اساس نیاز هر بخش و روستا توسعه مییابد.
مدیر آموزش فنی و حرفه ای گناوه ارتقای آموزشهای فنی و حرفهای را برای اعتلای کشور بسیار مفید و ارزشمند دانست و افزود: برای رسیدن به اهداف توسعه و اشتغالزایی در شهرستان گناوه انتظار میرود آموزشهای فنی و مهارتی در این شهرستان رونق و توسعه گرفته تا از این طریق بتوانیم شاهد توسعه آن باشیم.
وی، با بیان اینکه کلید اشتغال در دست سازمان فنی و حرفهای است، تصریح کرد: مهمترین رسالت مراکز آموزش فنی و حرفهای ارائه مهارتهای مختلف برای افراد جویای کار بوده که انتظار میرود در این راستا گامهای اساسی برداشته شود.
مدیر آموزش فنی و حرفه ای گناوه مهارت را رکن توسعه هر منطقه دانست و بیانکرد: با برنامه ریزی منسجم و تهیه سند آموزشی امسال ضمن پوشش عملکردی سالانه در 9 ماه توسعه مهارت آموزی در شهرستان با تعامل دیگر دستگاهها سرعت گرفته است.
وی نقش آموزشهای مهارتی در تحقق اقتصاد مقاومتی را کلیدی و محوری دانست و تاکید کرد:می توان با ارائه آموزش با کیفیت، رونق تولید داخلی و اشتغال پایدار را به ارمغان آورد.
حقیقی خاطرنشان کرد: این آموزشها به دلیل توانمندسازی نیروی انسانی و ارتقای توانمندیهای فنی به عنوان یکی از ارکان اساسی در برنامههای توسعهای و بهویژه توسعه اقتصادی محسوب میشود.
مدیر آموزش فنی و حرفهای شهرستان گناوه گفت: آموزشهای مهارتی بر اساس ظرفیتهای مناطق شهری و روستایی ارائه میشود که در این راستا امسال آموزشهای مهارتی در تحقق اقتصاد مقاومتی در گناوه آغاز شده است.
انتهای پیام/م