هنگام بروز تب باید مایعات زیاد به بیمار داده شود تا ادرار فرد زیادتر شود و سموم خارج خون دفع شود همچنین باید به بیمار آب انواع میوهها مانند لیمو، پرتقال شیرین و ... داده شود همچنین ماءالشعیر طبی و سوپ جو نیز در این دوران بسیار اثرگذار است و حرارت اضافی را از بدن دفع میکند.
در سرماخوردگی مصرف غذاهای غلیظ مثل ماکارونی, الویه, پیتزا, پاستا, غذاهای نشاستهای غلیظ, پفک, خیار, کالباس و سوسیس, عدس, قارچ و موز در کودکان مصرف نشود چرا که مانع بهبودی است همچنین در این دوران مصرف غذاهای لطیف مثل آب سیب, آب و عسل, انواع سوپهای ساده بسیار به رفع بیماری کمک میکند.
این سوپ در ابتدای سرماخوردگی که علائم بهصورت آبریزش بینی رقیق، سوزش و خارش گلو و احیاناً تب است, مفید است و در مورد سینوزیت و ترشحات غلیظ و چسبنده، دستور تهیه سوپ متفاوت خواهد بود, بهخصوص در صورت تبدار بودن، مصرف گوشت مناسب نیست اما میتوان از مقدار کمی گوشت مرغ، بهخصوص گردن و بال مرغ استفاده کرد.
بیشتر بخوانید: راهکارهای کاهش "بدندرد" ناشی از سرماخوردگی
جو پوستکنده یا جو پرک, هویج رنده شده, پیاز,گشنیز, آب لیموترش و مواد دیگری مانند چند عدد عناب سوراخ شده، آلو و کدو حلوایی میتوان بسته به ذائقه کودک و برای اثربخشی بیشتر به سوپ اضافه کرد.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/