مسعود سفلایی مدیرگروه سینما در دانشگاه هنر و مسئول رشته سینما پردیس فارابی است. وی از سال 1379 فعالیت سینمایی خود را آغاز کرد و در مقام کارگردان، تصویربردار، تدوینگر، صدابردار و تهیهکننده، تولیدات فراوانی را در کارنامه خود ثبت کرد. از آن جمله می توان به تاریخ طب سنتی به عنوان کارگردان، جاودانگی به کارگردانی فرشته حکمت در مقام تدوینگر و جنایت در سکوت به کارگردانی نورانی پور درمقام صدابردار اشاره کرد. سفلایی عضو هیئت داوران جشنواره هایی چون فیلم و عکس فناوری و صنعتی، فرهنگی و هنری سیاه و سفید و فیلم و عکس سینمای جوان و همچنین عضو هیئت انتخاب جشنواره های مختلف از جمله سینما حقیقت در سال 92 بوده است.
محمدکیا سالار، فارغ التحصیل پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است و سال ها همکاری مطبوعاتی با نشریاتی چون جام جم، همشهری، شرق و اعتماد داشته است. وی داور جشنواره های محله شهرداری، سلامت، دانشجویی بوده و عضو شورای تصویب فیلمنامه وزارت بهداشت است. وی ریاست هیئت داوران فیلم های کوتاه و مستند جشنواره فیلم سلامت را بر عهده داشته است.
مهدی نجارپیشه دوره فیلم و لابراتوار دانشکده صدا و سیما را در سال 1352 گذرانده و یکی از قدیمی ترین مدرسین انجمن سینمای جوان ایران محسوب می شود. وی مدیرگروه رشته فیلمسازی دانشگاه علمی کاربردی است ، نجارپیشه مسئول فنی سریالهای «شاه شکار» و «سایه همسایه» بوده و آثار مستندی مانند گنبد گیتی، گام های اراده، دوره های تفتان و نیاز و راز بوده است. او با فیلم آزادی در جشنواره هایی مثل هامبورگ، ژاپن ، و برزیل شرکت کرد و توانست در سال 85 نظر جشنواره های داخلی را نیز به خود جلب کند. نجارپیشه عضو هیأت داوران جشنواره فیلم کوتاه انجمن سینمای جوان بوده است.
جواد سلمان نژاد ، از سال 71 در انجمن سینمای جوان فیلمسازی را آغاز کرد و در حال حاضر مدرس انجمن سینمای جوان، عضو شورای فیلمنامه و تولید فیلم اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان وبلوچستان و مدرس دانشگاه علمی کاربردی فرهگ وهنر است . سلمان نژاد داور دومین جشنواره فیلم بسیج و دومین دوره مسابقات فیلمنامه نویسی فرهنگ و هنر و جشنواره قرآن وعترت بوده است.
مهدی رخشانی مدرس سینما در دانشگاه فرهنگ و هنر که از سال 1372 در انجمن سینمای جوان فیلمسازی را آغاز کرده است. وی صاحب آثار داستانی چون کودکانه، مرد سوم و روز احسان است . رخشانی درحوزه مستند تندیس بهترین فیلم مستند را برای فیلم خطوط ناپیدا از جشنواره رضوی و جایزه حمایتی مرکز گسترش را از جشنواره ی تجسمی فجر برای همین اثر در کارنامه دارد.
گفتنی است؛ مهلت ارسال اثر به جشنواره فیلم دانشجویی به پایان رسیده و انتخاب آثار تا چند روز آینده آغاز خواهد شد.
دانشگاه سیستان و بلوچستان با همکاری اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و ستاد مبارزه با مواد مخدر، هفتمین جشنواره ملی فیلم دانشجویی را در دو بخش فیلم و فیلمنامه با هدف نمایش آثار دانشجویی با موضوع آزاد و پیشگیری از اعتیاد در اسفند ماه ۹۶ در شهر زاهدان برگزار می کند.
انتهای پیام/