وی با اشاره به اینکه شرکت مخابرات سالانه حدود 3 هزار میلیارد ریال برای توسعه حوزه ارتباطات روستاهای کشور تخصیص میدهد، اظهار امیدواری کرد: در سال 97 بخشی از روستاهایی که تحت پوشش مخابرات نیستند با تخصیص اعتبارات لازم و طبق اولویتبندی از خدمات مخابراتی بهره مند شوند.
شکوری با بیان اینکه تمامی روستاهای پرجمعیت آذربایجان شرقی تحت پوشش مخابرات قرار گرفتهاند، بیان کرد: تنها روستاهایی از نظر پوشش مخابراتی مشکلدارند که یا دورافتادهاند و یا کمجمعیت هستند .
وی با تأکید بر اینکه نزدیک به 40 درصد درآمد مخابرات به سازمانهای ذیربط تعلق مییابد و برای نگهداری و توسعه نیازمند منابع مالی هستیم، خاطرنشان کرد: نزدیک به 500 میلیارد ریال از مطالبه های شرکت مخابرات آذربایجان شرقی در اختیار دستگاههای دولتی و مردم است ولی با این حال برای توسعه ریالی از منابع عمومی استفاده نکردهایم.
مدیرعامل شرکت مخابرات آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه از ابتدای آذرماه سال جاری تعرفههای اینترنت پرسرعت برای همه مشترکین یکسانسازی شده است، گفت: حجم اینترنتی که شرکت مخابرات به مشترکین ارائه میدهد بیش از سایر شرکتهاست.
فرماندار شهرستان اهر نیز در این دیدار بر لزوم توسعه اینترنت پرسرعت در روستاهای شهرستان تاکید کرد و گفت: رفع نقاط کور تلفن همراه و توسعه اینترنت پرسرعت در روستاها از جمله مهم ترین مطالبات مردم است.
زاهد محمودی اظهارکرد: در بخش هایی از محور بزرگراه اهر – تبریز در حوزه شهرستان اهر خطوط موبایل آنتن دهی مناسبی ندارد و همچنین در برخی از روستاها نیز مردم با مشکل برقراری ارتباط مخابراتی مواجه هستند.
وی بابیان اینکه توسعه اینترنت در روستاهای شهرستان اهر تحول بزرگی در حوزه ارتباطات خواهد بود، گفت: بیشتر اهالی روستاهای شهرستان خواستار بهره مندی از اینترنت پرسرعت هستند.
وی در ادامه تاکید کرد: شرکت مخابرات در توسعه اینترنت پرسرعت در مناطق روستایی نباید تنها به درآمد حاصله از آن توجه کند بلکه گسترش این خدمات بایستی در راستای جلب رضایتمندی مردم از نظام جمهوری اسلامی باشد.
انتهای پیام/خ