وی انبوه امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و مدرن را از ویژگی های بارز و برجسته دانشگاه آزاد اسلامی برشمرد و افزود: درصدد هستیم با بهره گیری از این پتانسیل همکاری های بسیار مؤثر و مناسبی را با سازمان ملی استاندارد ایران داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در مجموع واحدهای دانشگاهی خود دارای300 دفتر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان است، خاطرنشان کرد: این باشگاه نخبگان دانشگاهی و غیردانشگاهی را در سراسر کشور شناسایی و جذب می کند و ضمن ارائه تسهیلات به آنان از خدماتشان بهره مند خواهد شد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: 160 محصول از 1100 محصول تولیدی توسط مراکز و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در نمایشگاه پژوهش و فناوری امسال ارائه شد که به معنای واقعی یک نمایشگاه فن بازار بود.
رنجبر با تأکید بر اینکه براساس چشم انداز، دانشگاه آزاد اسلامی باید در افق 1404 انتخاب اول علاقه مندان به تحصیلات دانشگاهی باشد، گفت: این هدف بسیار نزدیک و دست یافتنی است، چرا که دانشگاه آزاد اسلامی در رقابت با دانشگاه های دولتی و خصوصی دیگر از خیلی جهات دارای مزیت نسبی است.
در ادامه این جلسه در خصوص ساختار کمیته راهبری و کمیته های تخصصی مشترک بحث و تبادل نظر شد که در نهایت چهار کمیته «همکاری های حوزه استاندارد سازی و ترویج»، «همکاری های آموزشی و تأیید صلاحیت اشخاص حقیقی»، «همکاری های فنی و آزمایشگاهی» و «همکاری های حوزه دانش بنیان و امور ویژه» تصویب شد.
وی ادامه داد: تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان ملی استاندارد ایران چندی پیش به امضای رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس سازمان ملی استاندارد ایران رسید.
این تفاهم نامه به منظور اشتغال زایی نخبگان و جوانان، کارآفرینی، گسترش همکاری های علمی، آموزشی و پژوهشی، تسهیل و تسریع در استاندارسازی آزمایشگاه ها و کارگاه های دانشگاه آزاد اسلامی، تسهیل در تشکیل کارگروه های تخصصی به منظور تدوین استانداردهای ملی و بین المللی، ارائه آموزش های کاربردی، تجمیع توانایی های نیروی انسانی و ظرفیت های متقابل فنی و آزمایشگاهی به امضای طرفین رسیده است.
انتهای پیام /